Urheilu

Oilers tyrmäsi Steelersin A-pojat

Steelers Hämeenlinna sai tiistai-iltana kokea A-poikien SM-sarjan vaihtelevuuden matkatessaan Espooseen.

Kotijoukkue Oilers oli nostanut mukaan miesten liigajoukkueen pelaajia Justus Kainulaisen johdolla, joka oli mukana taannoin A-maajoukkueessa EFT-turnauksessa.

Näin sarjassa kuudentena oleva Oilers tyrmäsi Steelersin lukemin 16–1 (6–0, 3–0, 7–1) Jesper Silvosen (3+2) ja Tuomas Markkulan (4+0) johdolla.

– Oilersilla on kovia nimiä tässä ikäluokassa ja tasaisen vahva joukkue, johon muutama johtava pelaaja toi lisää uskoa muulle joukkueelle. Lähdimme kyllä siitä, että pisteitä olisi otettavissa, mutta kaveri oli valovuoden edellä tällä kertaa, myönsi Steelersin päävalmentaja Arto Hiltunen.

– En tiedä mikä meillä oli. Arjessa on tehty hyvin töitä ja valmistautuminen meni hyvin, mutta jotenkin vaan tulimme peliin puolivaloilla ja kentällä oli vain yksi joukkue, me emme olleet samassa pelissä.

Oilers vei laukaukset maalia kohti 41–15 ja karkasi jo avauserässä. Steelersin ainoan osuman viimeisteli päätöserässä Jens Korkatti Leevi Lahden syötöstä.

Steelers pelaa ensi sunnuntaina kolmannen ottelun yhdeksään päivään ja jatkaa ensimmäisen voiton metsästystä Elenia-areenassa kello 13, kun vastaan tulee Tikkurilan Tiikerit.

– Tämä peli unohdetaan ja Tiikereitä vastaan on kasvojen pesun paikka, Hiltunen korosti. HäSa