Urheilu

Panssariprikaati toinen… sotilaspartiohiihdossa

Panssariprikaatin joukkue Arto Hakala–Antti Kajan–Jere Yrjölä–Joni Orasniemi onnistui Sodankylässä kilpailtujen sotilaiden SM-hiihtojen paraatimatkalla. PsPr:n joukkue oli toinen 30 kilometrin mittaisessa sotilaspartiohiihdossa Kainuun Prikaatin ykkösjoukkueen jälkeen. Viestirykmentin ykkösjoukkue (Petri Ylönen–Tero Miettinen–Samuli Rantala–Juha Koivistoinen) oli seitsemäs.

ViestiR:n kakkosjoukkue (Jani Mikkonen–Petteri tuura–Mika Hakala–Veikko Turunen) oli B-sarjan hopealla.

Viestirykmentin Petri Ylönen juhli kultaa maastohiihdon 35-vuotiaiden sarjassa ja ViestiR:n Petteri Tuura yhdeksäs. 45-vuotiaissa voiton vei Viestirykmentin Heikki Kivikko. PsPr:n Harri Kuortti oli saman sarjan 16:s. ViestiR:n Veikko Turunen oli sijalla 17 miesten sarjassa. Tinja Haikka oli naisten sarjassa kahdeksas. Joni Orasniemi sijoittui varusmiesten sarjassa sijalle 19 ja Jere Yrjölä sijalle 25

Viestirykmentin Mika Hakala oli pronssilla 35-vuotiaiden sarjan ampumahiihdossa. Arto Hakala oli samassa sarjassa neljäs. ViestiR:n Jani Mikkonen oli miesten yleisen sarjan 14:s ja PsPr:n Antti Kajan sijoittui sijalle 17.

Rynnäkkökivääriampumahiihdossa Haikka oli kuudes naisten sarjassa, Yrjölä viidestoista varusmiesten sarjassa ja Orasniemi saman sarjan kahdeskymmenes. Viestirykmentin Samuli Rantala oli 61:s ja Lauri Juonela 71:s. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

22.1.2020