Urheilu

Parolan Visan ikämiehille futsal-mestaruus – KKI-55-sarjan kultajuhlat Keravalla

Parolan Visa menestyy ikämiesten futsal-kentillä.
Parolan Visa menestyy ikämiesten futsal-kentillä.

Parolan Visan futsalin KKI-55-joukkue voitti Suomen mestaruuden viikonloppuna Keravalla pelatussa turnauksessa. Loppuottelussa joukkue nuiji Warkaus JK:n ja Lahden Reippaan yhteisjoukkueen 2–0. Visan finaalipaikka oli kolmas perättäinen, mutta nyt tuli ensimmäinen tämän ikäluokan mestaruus.

Lauantain ensimmäisessä pelissään Visa murjoi toissavuoden mestarijoukkue Käpylän Urheilu-Veikot murskalukemin 7–1. Jani Gratschev teki hattutempun. Maaleja latoivat myös Timo Järvi, Jari Mantila, Harri Ojanen ja Pertti Piskonen.

Lauantain toinen peli oli tasaisempi. Siinä Warkaus JK/Reipas pystyi parempaan vastukseen, mutta taipui lopulta maalein 3–2, Gratschev, Timo Järvi ja Jari-Pekka Jokinen tekivät maalin mieheen.

Sunnuntain välieräottelussa vastaan tuli toisen lohkon kakkonen, Tampereen Ilves. Visan kannalta ottelu sai karmean alun, kun lepsuilun jälkeen pallo oli Visan verkossa jo 21 sekunnin pelin jälkeen.

Vihreäpaidat kuitenkin ryhdistäytyivät ja voittivat lopulta numeroin 2–1. Visan maalit tekivät Kari Nikanto ja Pertti Piskonen.

Finaalia Visa hallitsi alusta loppuun, mutta Warkaus JK/Reipas puolusti hyvin ja keskittyi hakemaan vastaiskuja. Tauolle mentiin numeroissa 0–0, mutta toisella jaksolla pelin painopiste oli Warkaus/Reippaan kenttäpuoliskolla. Voittoon Visa punnersi Ojasen ja Piskosen osumilla.

Visan mestarijoukkueessa pelasivat Kari Erkilä, Jani Gratschev, Jari-Pekka Jokinen, Timo Järvi, Jari Jääskeläinen, Jari Mantila, Kari Nikanto, Harri Ojanen, Pertti Piskonen, Risto Salminen, Jouni Salo ja Jorma Vainikainen. Atte Peltola hääri joukkueenjohtajana.

Päivän lehti

28.1.2020