Urheilu

Paukku kärsi tappion tasaisessa ottelussa

Pienet virheet kostautuivat Hämeenlinnan Paukulle lauantaina, kun joukkue hävisi naisten Ykköspesiksen vieraspelinsä Jalasjärven Jalasta vastaan 1–0 (4–4, 4–1).

Ensimmäisellä jaksolla Paukku teki hyvän nousun tasoihin oltuaan tappiolla jo juoksuin 0–4. Toisella jaksolla hämeenlinnalaiset saivat kuitenkin aikaiseksi vain yhden juoksun, kun Jalasjärvi onnistui neljästi.

– Toisen jakson hävisimme oikeastaan pienillä ulkopelin virheillä ja kaverilla oli pari hyvää lyöntiä, Paukun pelinjohtaja Toni Ojala arvioi.

Paukku on tällä hetkellä sarjataulukossa kolmantena ja Jalasjärvi toisena.

– Pelissä oli pienet marginaalit, kun vastakkain oli kaksi tasavahvaa joukkuetta. Kaveri oli vain tänään parempi, eikä tässä ole sen enempää selityksiä. Ei tämä ole kenellekään helppo kenttä. Ehkä yksi piste olisi saattanut meille pelin perusteella kuulua. Mutta tällaista tämä urheilu välillä on, Ojala sanoi.

Hänen mukaansa suurin syy tappioon oli sisäpelissä.

– Meidän olisi pitänyt saada haastettua sisäpelissä vähän paremmin. Teimme kyllä tilanteita, mutta kotiutuksiin olisi pitänyt saada enemmän laatua.

Mari Koskinen löi Paukulle kolme juoksua ja Iida Järvinen sekä Anna Ala-Kauhaluoma yhdet juoksut. Senni Korhonen toi kolme juoksua, Anni Heikkilä ja Outi Aho toivat molemmat yhden juoksun.

Paukku pelaa seuraavan kerran jo sunnuntaina. Kotikentällä vastaan asettuu Porin Pesäkarhut.

– Odotan kahden nuoren ja nälkäisen joukkueen tiukkaa peliä. Tästä ottelusta voimme ottaa mukaan ensimmäisen jakson taistelun. Eikä toisellakaan jaksolla pää nitkahtanut, joten pientä tarkennusta vain kotipeliin, Ojala ennakoi. HäSa

Asiasanat

Mainos