Urheilu

Paukku takoi hurjat lukemat

Hämeenlinnan Paukun pesäpallon naisten suomensarjassa pelaava joukkue ei antanut Espoolle kovin kauan toiveita sarjapisteistä. Paukku oli keskiviikon sarjakierroksella Pullerin tekonurmella selvästi parempi ja otti voiton numeroin 2–0 (22–3, 9–2).

Avausjakson kotijoukkue ratkaisi jo avausvuorossa tekemällä kahdeksan juoksua. Marjukka Mäkisen kunnari ja kaksi tavallista masensi vieraita vuorossa eniten. Kunnarin lyömisessä onnistuivat ensimmäisellä jaksolla kotijoukkueesta myös Lotta Immonen ja Emmi Alatalo. Immosen lyönti tyhjensi pajatson eli Paukku teki sillä neljä juoksua.

Toisella jaksolla kotijoukkue otti taas johtoaseman avausvuoron kolmella juoksullaan, mutta lopullisesti se ratkaisi ottelun kolmannessa vuorossa löytämällä vieraiden ulkokentästä tilaa kuuden juoksun verran.

Lotta Immonen oli hämeenlinnalaisten keskiviikon ykköspalkittu. Hän löi kunnarinsa lisäksi kuusi juoksua ja toi viisi pinnaa. Immonen löi lisäksi 24 kärkilyöntiä 25 yrityksellä.

– Peli ei herättänyt kovin kummoisia ajatuksia. Ehkä tämä oli ihan hyvää harjoitusta ensi viikon otteluihin. Silloin meillä on vastassa Hamina ja Roihu, joten pelikin on jo kovempaa, Immonen sanoi.

Keskittymisen pitäminen pelissä ei aina ole helppoa, kun ottelu on selvä lähes alusta lähtien, mutta yllättävän hyvin Paukku siihen taas pystyi.

– Pelaaminen on hauskaa. Kyllähän keskittyminen välillä herpaantuu, mutta otetaan pelaaminen kunnon puolesta, Immonen nauroi.

Immosen ohella Marjukka Mäkinen (1+6/5) ja Emmi Alatalo (1+4/4) kaunistelivat tilastojaan oikein kunnolla. Tea Rajala löi kolme ja toi yhden. Sanni Järveläinen löi yhden, ja toi kuusi juoksua. Tiia Kantanen (2/1), Terhi Mantila (2/0) ja Mari Kahelin (1/1) onnistuivat myös lyömään etenijään kotiin. Eveliina Vartiainen toi neljä, Tuulia Väisänen kolme ja Minna Varis kaksi juoksua.

Asiasanat

Päivän lehti

21.10.2020

Fingerpori

comic