Urheilu

PIskulle selvä tappio karsintojen avauspelistä

Pekolan Iskun naiset hävisivät ensimmäisen salibandyn 1. divisioonan karsintapelinsä. Turkulainen FBC Loisto vei kotiottelustaan voiton selvin 11–3-lukemin, ja otti vahvan kiinnityksen nousupaikkaan.

PIskun Milla Rönn aloitti ottelun maalinteon ensimmäisessä erässä Hanna Mäkisen syötöstä. Tämän jälkeen kuskin paikalla oli Loisto. Turkulaiset siirtyivät toisen erän alkupuoliskolla 5–1-johtoon, ennen kuin Mäkinen teki PIskun kavennusmaalin alivoimalla Tuulia Väisäsen syöttämänä.

Kahden erän jälkeen taululla olivat jo 7–2-lukemat, ja kolmanteen PIsku vaihtoi maaliin Mari Salmelan. Kaksi erää torjuneelle Irja Löytömäelle ehti kertyä 18 koppia ja Salmelalle 11, kun Loiston veskari selvisi koko pelistä 12 torjunnalla.

Pelin loppuminuuteilla Mäkinen teki vielä illan toisen osumansa Rönnin syötöstä.

– Milla ja Hanna sekä Heli Lehikoinen ja Laura Parikka olivat meidän parhaimmistoa. Avauserä oli vielä aika tasainen, mutta sen jälkeen Loisto meni menojansa. Meidän pitää parantaa kovasti, jos haluamme taistella voitosta, PIskun päävalmentaja Teemu Leppänen kommentoi.

PIsku ja Loisto pelaavat seuraavan kerran sunnuntaina Hattulan Juteinikeskuksessa kello 18.30. Loistolla on silloin mahdollisuus varmistaa paikka 1. divisioonaan. 

Asiasanat

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic