Urheilu

PIskun nousu jäi haaveeksi

Pekolan Iskun naiset pelaavat myös ensi kaudella salibandyn 2. divisioonassa. Haave noususta 1. divisioonaan mureni karsintapeleissä turkulaista FBC Loistoa vastaan, joka ratkaisi ottelusarjan suoraan kahdella voitolla.

Toinen peli sunnuntaina Juteinikeskuksessa oli huomattavasti tasaisempi kuin ensimmäinen Loiston 11–3-voittoon päättynyt koitos. PIsku taisteli hienosti loppuun asti, mutta kaatui lopulta lukemin 2–4. Tasaisuudesta kertovat myös torjunnat, joita PIskun Irja Löytömäelle kertyi 16 ja Loiston Elinda Hermansonille 19.

PIsku teki molemmat maalinsa päätöserän jälkimmäisellä puoliskolla. Sitä ennen Loisto johti 3–0, eikä PIskun loppukiri tällä kertaa riittänyt. Kotijoukkueen maalit tekivät Anu Tapper ja Miia Salminen. Syöttöpisteen saivat Laura Parikka ja Emilia Saarikko.

PIskun päävalmentaja Teemu Leppänen oli tappiosta huolimatta ylpeä omistaan.

– Toteutimme pelisuunnitelmaamme paljon paremmin kuin ensimmäisessä pelissä, ja paremmalla viimeistelyllä voittokin olisi ollut tarjolla. Koko kaudesta joukkueelle voi antaa hyvän arvosanan. Tämä oli meiltä aikalailla maksimisuoritus, vaikka nousu olikin tavoitteena. Haluan kiittää kaikkia kannattajia ja tietysti pelaajia. Oli hienoa olla mukana tällaisessa porukassa, Leppänen kiitteli.

Asiasanat

Päivän lehti

19.9.2020

Fingerpori

comic