fbpx
Urheilu

Pisteet jäivät Karhujen tassuun, Steelersille tappio – "Teemme elämän vaikeaksi itsellemme"

”Kuuden pisteen ottelun” hävinneen Steelersin päävalmentaja Mikael de Anna toivoo, että vajaan kahden viikon pelitauon aikana avainpelaajia palaa riviin.
Pyry Kauppinen viimeisteli Steelersin viidestä maalista kaksi. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa
Pyry Kauppinen viimeisteli Steelersin viidestä maalista kaksi. Kuva: Tomi Vesaharju / HäSa

Hämeenlinnan Steelers hävisi vieraskentällä Porissa miesten F-liigassa Karhuille luvuin 8–5 (2–1, 2–1, 4–3). Samalla Steelers kärsi viidennen tappionsa viimeiseen kuuteen peliinsä.

Steelersin maaleista vastasivat kaksi maalia viimeistellyt Pyry Kauppinen, Joonas Viitanen, Leevi-Werneri Kainulainen ja Valtteri Molkka. Pietari Jääskeläinen Steelers-maalissa torjui 17 kertaa.

Päävalmentaja Mikael de Annaa kismitti ottelun jälkeen pelissä olleiden samojen ongelmien jatkuminen.

– Tämä on ollut vähän koko kauden teema. Ottelu on välillä hyvin hanskassa, mutta teemme elämän todella vaikeaksi itsellemme. Erikoistilanteet ovat heikkoa ja meitä vastaan tehdään hämmentäviä maaleja, de Anna huokasi.

– Epäselvät hetket ovat liian epäselviä ja niiden hoitaminen on meille tosi vaikeaa.

Steelersiltä puuttui tärkeitä pelaajia Teuvo Kinnusen ja Jarno Mäkisen johdolla.

Steelers pelaa seuraavan ottelunsa perjantaina 19. marraskuuta Nokian KrP:tä vastaan ja de Anna toivoo, että miehiä saadaan kehiin siihen mennessä.

– Viisikoista puuttuu tukiverkko, kun viisikkoja joudutaan koko ajan teippaamaan ja rukkaamaan. Totta kai loukkaantumisia tulee kaikille, mutta turhan villiä tämä on ollut.

De Anna uskoo, että pitkään sivussa olleen joukkueen avainpelaajan, Markus Siprosen, paluu lähestyy.

– Hän on vetänyt jo harjoituksia joukkueen kanssa. Pelaaminen on kuitenkin eri asia kuin harjoittelu. Nokia-peli voi tulla vielä liian aikaisin. Se saattaisi olla hölmö riski, sillä sitten saamme kuukauden lisäaikaa ennen sitä seuraavaa peliä.

Voitolla Karhut ohitti Steelersin sarjataulukossa ja pudotti hämeenlinnalaiset kahdenneksitoista. HäSa

Menot