Urheilu Riihimäki

RiPS lyhentää valmennuskoordinaattoreidensa viikkotyöaikaa

Riihimäen Palloseura etsii säästöjä koronaviruspandemian aiheuttamassa taloustilanteessa muuttamalla palkatun henkilöstönsä pestit osa-aikaisiksi.

Seuran kaksi valmennuskoordinaattoria, Ari Seppälä ja Joni Reijo, työskentelevät tilapäisesti 10 tuntia viikossa toukokuun loppuun. Jos poikkeustila päättyy ennen sitä, he palaavat kokoaikaisiksi.

Seurasihteeri Bianca Hösli työskentelee jo osa-aikaisesti hoitaen seuran tiedotteen mukaan niitä tehtäviä, joista seuran on selviydyttävä myös kriisin aikana.

– Tässä poikkeustilanteessa seuralla on käytössään vain huonoja vaihtoehtoja. Kävimme avoimen keskustelun valmennuskoordinaattoreidemme kanssa tilanteesta ja etsimme molempia osapuolia mahdollisimman vähän vahingoittavaa vaihtoehtoa, RiPS:n puheenjohtaja Anssi Kemppi sanoo seuran tiedotteessa.

Seppälän ja Reijon on määrä viimeistellä valmennuslinjauksensa ja koostaa malliharjoitteita sekä jatkaa virtuaalisia valmentajatapaamisia ja -koulutuksia.

RiPS käynnisti viime viikolla Tukipallo-kampanjan seuran varainhankintaan. Seura pyrkii jalkapalloja myymällä mahdollistamaan toimintansa turvaamisen ja kehittämisen vaikeassa tilanteessa.

– Nyt tehdyt toimenpiteet tähtäävät siihen, että 92-vuotias seuramme selviää tästä kriisistä mahdollisimman vähin vaurioin, Kemppi vakuuttaa.

Asiasanat