Urheilu

Sade uhitteli tennisturnaukselle Aulangolla

Hankalat sääolot mutkistivat Aulangolla järjestettävää Finnish Tourin avauspäivää.
HTS:n Johannes Nykäsen urakointi päättyi Rudolf Revon kynsissä.
HTS:n Johannes Nykäsen urakointi päättyi Rudolf Revon kynsissä.

Teho Sport Finnish Tourin ensimmäinen kierros Aulangolla saatiin perjantaina melkein kokonaan pelattua sateisesta alkuillasta huolimatta. Ensimmäiset ottelut pelattiin lähes häiriöttä, mutta kolme viimeistä peliä jouduttiin sateen vuoksi siirtämään lauantaiaamuun.

Hämeenlinnan Tennisseuran Johannes Nykänen toi perjantain otteluihin paikallisväriä. Hän taisteli hyvän pelin HVS-Tenniksen Rudolf Repoa vastaan. Ottelu oli tasainen, mutta kääntyi lopulta kuitenkin Revolle erin 6-4, 7-5.

Nykänen oli otteisiinsa tyytyväinen, koska pystyi haastamaan vastustajaansa sopivasti.

– Pelissä oli paikkoja kyllä, mutta jouduin puristamaan hiukan liikaa, niin tuli sitten helppoja virheitä ja peli kääntyi kaverille. Mukava oli kuitenkin pelata, vaikka välillä satoi ja jouduimme vaihtamaan kenttääkin, summasi Nykänen ottelun jälkeen.

 

Pisimmän kamppailun jatkopeleistä kävivät Tampereen Tennisseuran Pauli Partinen ja Lahden Verkkopalloseuran Oskari Eerola. Heidän ottelunsa kesti liki kolme tuntia ja päätyi lopulta Partisen voittoon.

Lauantaina ottelut alkavat perjantain siirretyillä otteluilla kello 10. Kakkossijoitettu Ville-Petteri Ahti aloittaa pelinsä kello 11 ja ykkössijoitettu Lauri Kiiski kello 15.

 

Päivän lehti

23.2.2020