Urheilu

SC Urbans jatkaa …puhtaalla pelillä

Janakkalalainen SC Urbans jatkaa salibandyn 2. divisioonan kärkikastissa puhtaalla pelillä, kun Pirkkalan Pirkat kaatui kotisalissa jatkoajan jälkeen maalein 9–8 (3–4, 2–2, 3–2, 1–0).

– Tiukka peli, mutta maukas nousu kolmen maalin takaa ja palkintona voitto, kommentoi päävalmentaja Jussi Aaltonen tyytyväisenä.

Monivaiheisessa ottelussa vieraat pääsivät avauserässä kolmen maalin johtoon ennen kuin Pyry Peltonen ja Kai Ericsson avasivat kotijoukkueen maalihanat.

Toisessa erässä Urbans hinautui väkisin tasoihin 5–5 Markus Heinämäen (1+1) osumalla, mutta Pirkat onnistui uudelleen päätöserän alussa karkaamaan kolmen maalin johtoon.

Rangaistuksia jaettiin vähän. Ville Rajapuro kavensi ajassa 49.22 Urbansin ensimmäisellä ylivoimalla numeroiksi 8–6 ja heti toisen ylivoiman päätteeksi Jouko Honkanen (2+0) toi kotijoukkueen taas maalin päähän.

Urbansin tehomiehet olivat Arttu Nurminen (0+4) ja Niko Niemi (3+0), joka tasoitti pelin vain 16 sekuntia ennen peliajan päätöstä ja iski sitten jatkoajalla voitto-osuman.

– Meiltä nousujohteinen peli. Alku oli huono, mutta kaikki paransivat pelin kuluessa ja kolmannen erän loppu painettiin mies miestä vastaan ja saatiin jäähyjen kautta peli haltuun, Aaltonen summasi.

Maalinsuulla Kaapo Kettunen oli kaksi erää selkeästi virkaveljeään työllistetympi. Yhteensä torjuntoja kertyi 33. Simo Kurki (0+2) ja Toni Virtanen saalistivat syöttöpisteet.

Kolmen ottelun jälkeen pistemenetyksittä ovat Urbansin lisäksi vain hämeenlinnalainen Vincemus ja jyväskyläläinen O2. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

28.10.2020

Fingerpori

comic