Urheilu

Sisu Hockey liikuttaa monenikäisiä kiekkoilijoita

Hämeenlinnalainen jääkiekkoseura Sisu Hockey tarjoaa alkavallakin kaudella lapsille ja nuorille monipuolista jääkiekkotoimintaa. Muun muassa Sisun suosittu Leijona-kiekkokoulu aloittaa syyskuun 1. päivänä neljännen kautensa. Kiekkokoulussa 4–10-vuotiaat tytöt ja pojat voivat tutustua jääkiekon lajitaitoihin, opetella luistelua ja ryhmässä toimimista sekä nauttia liikunnan iloista jäällä. Kiekkokoulun vastuuvalmentaja toimii vuoden tauon jälkeen Sisun monivuotinen valmennuspäällikkö Pekka Pohjanvirta.

Kiekkokoulusta voi siirtyä sujuvasti taitojen kasvaessa mukaan joukkuetoimintaan. Tällä kaudella Sisussa on joukkueet ikäryhmille 2011/12-syntyneet, 2009/10-syntyneet, 2008/07-syntyneet sekä A-nuoret. Kaikki ikäryhmät harjoittelevat 2–3 kertaa viikossa ja pelaavat otteluita.

Sisu hoitaa viime vuoden tapaan myös Lasten Liikunnan Tuki ry:n Liikuntalukkarin jääkiekkotoiminnan. Lasten Liikunnan Tuki vastaa liikuntalukkaritoiminnasta ja se toteutetaan järjestämällä yhteistyössä Hämeenlinnan kaupungin sekä muiden alueen liikuntatoimijoiden kanssa nuorille maksutonta matalan kynnyksen liikuntaa. Liikuntalukkarin jäävuoro on tarkoitettu 5.–9.-luokkalaisille, ja se on ilmainen eikä siihen tarvitse ilmoittautua etukäteen. Liikuntalukkarivuorolla pelataan keskiviikkoisin kello 16.15–17.05 Hakio-jääliikuntakeskuksessa 5. syyskuuta alkaen.

Aikuisille harrastajille ja kuntoilijoille on tarjolla Sisun perinteinen sunnuntai-illan vuoro Hakiolla kello 21. Ryhmään ei tarvitse ilmoittautua etukäteen.

Uutena toimintana Sisu Hockey järjestää aikuisten kiekkokoulun eli alkeiskurssin maanantaisin alkaen 8.10.2018. Aikuisten kiekkokoulussa on yhdeksän harjoitus kertaa ja sen tavoitteena on ryhmän taitojen ja kunnon mukaisesti kerrata luistelun ja jääkiekon lajitaitojen perusasioita.

Vuonna 2015 toimintansa aloittanut seura kehittää aktiivisesti toimintaansa kuunnellen asiakaskunnan tarpeita. Sisun aikataulut ja ryhmäjaot suunnitellaan huomioiden lapsiperheiden kiireiset aikataulut.

Lisätietoja Sisu Hockeyn toiminnasta löytyy seuran nettisivuilta www.sisuhockey.fi.