Urheilu

Steelers-A jatkaa voittojaan

Steelers Hämeenlinnan A-nuoret jatkoivat voitokkaasti salibandyn SM-sarjaa, kun kärkitaistossa helsinkiläinen M-Team kaatui Iittala-hallissa maalein 6–4 (2–1, 3–0, 1–3).

– Tiesimme mitä tulee, nauhoja oli katsottu. Kovalla tahdolla on voitettu tiukkoja pelejä ja jälleen tosi hieno taistelu, kiitteli Steelersin päävalmentaja Juuso Silén.

Avauserässä Mikael Tunturi ja Ilmari Kekki aloittivat Steelersistä maalinteon ja toisessa kotijoukkue karkasi neljän maalin johtoon Niko Einiön (2+1), Jose Takalan (1+2) ja Toivo Pekosen maaleilla. Syöttöpisteen saivat Atte Lahti, Atte Kurkikangas ja Elias Lehto.

Päätöserässä voimasuhteet kääntyivät ja Steelers-vahti Oiva Lappalainen (21 torjuntaa) joutui antautumaan kolmesti.

– Toiseen erään nostettiin tasoa, mutta ei jouduttu pelaamaan täysillä. Kun kaveri tuli sitten viimeiseen erään kovaa, niin ei oltu täysin valmiina, Silén tiivisti.

Tasoihin vieraat eivät kuitenkaan enää nousseet ja illan toisella osumallaan Einiö varmisti, että Steelers jatkaa sarjakärjessä ilman pistemenetyksiä neljän pisteen erolla Seinäjoen Peliveljiin ja viiden pisteen erolla M-Teamiin, kun takana on viisi ottelukierrosta. HäSa