Urheilu

Steelers avaa liigakauden sarjanousijaa vastaan – Cup-kierroksella Hämeenlinnaan tulee Classic

Yli neljä viidestä Salibandyliigan ottelusta pelataan viikonloppuisin, kausi alkaa 21. syyskuuta.
Aleksi Kulmalan edustama Steelers kohtaa pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina Classicin liigaottelussa, joka on samalla Suomen cupin avaus molemmille joukkueille. Kuva: Riku Hasari
Aleksi Kulmalan edustama Steelers kohtaa pyhäinpäivän jälkeisenä sunnuntaina Classicin liigaottelussa, joka on samalla Suomen cupin avaus molemmille joukkueille. Kuva: Riku Hasari

Miesten salibandyliigakausi 2019–20 alkaa 21. syyskuuta kuuden ottelun kierroksella. Hämeenlinnan Steelers saa kyseisenä lauantaina heti kotisalissaan vastaansa uuden tuttavuuden, sarjanousija Ådalens IF:n Sipoosta.

Neljä peräkkäistä mestaruutta voittanut Classic avaa kautensa kaksi päivää myöhemmin kohtaamalla kotonaan espoolaisen Westend Indiansin.

Useampi kuin neljä viidestä salibandyn miesten liigan ottelusta pelataan ensi kaudella viikonloppuisin. Runkosarjassa pelataan 182 ottelua, ja niistä 150 on viikonloppuisin.

Liigan toinen tulokas on vantaalainen Tikkurilan Tiikerit.

Runkosarja päättyy 29. helmikuuta, ja kahdeksan joukkueen pudotuspelit alkavat 6. maaliskuuta. Suomen mestari on selvillä viimeistään 21. huhtikuuta 2020.

Suomen cupin ja liigan yhdistetty kierros pelataan viikonloppuna 2.–3. marraskuuta. Steelersillä on tuolloin edessään isoin mahdollinen haaste, kun sunnuntaina Elenia-areenaan saapuu Ville Lastikan vahvistama Classic.

Steelersin otteluohjelma on ensi kaudella alussa koti- ja lopussa vieraspainotteinen. Loka–marraskuussa hämeenlinnalaiset pelaavat viisi peräkkäistä kotiottelua, mutta runkosarjan seitsemästä viimeisestä pelistä kuusi on Steelersillä vieraissa.

Salibandyliigan otteluohjelmaa ei ole ennen saatu julkaisuvalmiiksi ennen juhannusta. Kahdessa lohkossa pelattavan naisten liigan otteluohjelmaa ei vielä julkaistu.

Päivän lehti

1.12.2020

Fingerpori

comic