Urheilu

Steelers hyvästeli vieraskentät hyvällä pelillä

Hämeenlinnan Steelers ylsi kauden parhaimpaan peliinsä vieraskentällä salibandyn naisten liigassa perjantaina Helsingissä. Playoff-paikkaa tavoitellut EräViikingit oli kuitenkin parempi maalein 9–4 (3–0, 2–2, 4–2).

Vain kahdella kentällisellä kauden toiseksi viimeisen ottelunsa urakoinut Steelers pysyi hyvin EräViikinkien kyydissä. Kotijoukkue osasi kuitenkin hyödyntää maalipaikkansa paremmin.

– Maalinteossa kaveri oli kyllä selvästi parempi, mutta muissa tilastoissa olimme koko pelin hyvin kartalla. Olemme päättäneet kahlata kauden loppuun saakka päät pystyssä, ja jälleen kerran saan olla omistani ylpeä. Sillehän ei voi mitään, jos vastustaja oli parempi, mutta hyvin mekin taistelimme. Meillä oli monta pelaajaa sairastuvalla ja osa pelasi sairaanakin, mutta kukaan ei valittanut, sanoi Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Meri Jokinen (2+0), Annu Selinummi (1+1) ja Heli Haapalahti (1+0) tekivät Steelersin maalit. Rebekka Väyrynen (0+2) ja Alisa Mäkelä (0+1) antoivat maalisyöttöjä.

Hämeenlinnalaisten maalissa pelannut Juulia Kataja torjui 16 kertaa. EräViikinkien Milla Jaatinen kokosi puolestaan 14 torjuntaa.

Steelersin kausi päättyy lauantaina kotiottelulla nurmijärveläistä SB-Prota vastaan. Liigassa viimeiseksi jäävän joukkueen putoaminen 1. divisioonaan varmistui jo viime lauantain kierroksella. Steelers on hävinnyt tällä kaudella kaikki 21 otteluaan.

Asiasanat

Päivän lehti

7.6.2020