Urheilu

Steelers lämpeni hitaasti Seinäjoella

SPV:n hurja alku sai hämeenlinnalaisten pakan sekaisin.
Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen sai joukkueensa vauhtiin vasta viimeisessä erässä Seinäjoella.

Hämeenlinnan Steelers sai huonon lähdön sunnuntaiseen salibandyliigan otteluun Seinäjoella. Kotijoukkue Seinäjoen Peliveljet huimisteli pyörremyrskyn lailla ja karkasi ensimmäisessä erässä jo viiden maalin karkuteille. Hämeenlinnalaiset saivat rivinsä kunnolla iskuun vasta päätöserässä, mutta SPV oli jo mennyt menojaan ja juhli lopulta voittoa numeroin 9–6 (5–0, 2–1, 2–5).

Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen myönsi miestensä jääneen pahasti jyrän alle avauserässä.

– Tiesimme SPV:n pelityylin, mutta emme vain pystyneet vastaamaan sen vauhtiin. Toisessa erässä alkoi sitten olla jo uskokin koetuksella, mutta maalivahtimme Santtu Pohjonen piti meidät pelissä mukana. Toisella erätauolla päätimme kuitenkin, että tämä retki päätetään hyvään erään ja sehän onnistui, kertasi Kemppainen ottelua.

Steelers päätti Seinäjoella kovan neljän ottelun jakson.

– Reiluun viikkoon urakoitiin pelejä siihen tahtiin, että pakkohan se jossain on näkyä. Kaveri taas pääsi kimppuumme fressinä. Mutta komeasti porukka taas venyi lopussa. Potentiaalia ryhmässä on paljon, mutta nyt se pitää vain saada irti koko ottelun mittaisiksi jaksoiksi, Kemppainen suunnitteli.

Ville Lastikka (2+1), Nico Jonaeson (1+2), Niko Einiö, Leevi-Werneri Kainulainen ja Antti Aarnio tekivät Steelersin maalit. Syöttöjä jakelivat lisäksi Markus Sipronen ja Jarkko Aallonen. Maalivahti Santtu Pohjoselle kertyi 34 torjuntaa.

SPV:n tehokkain lenkki oli kakkosketju, jossa pelasivat Jari Hankkio (3+0), Ville-Pertti Kuusela (1+1) ja Mikko Kohonen (1+2). Maalinteossa onnistuivat lisäksi Henri Myllymäki, Petri Hakonen, Jyrki Holopainen ja Tommi Hakala.

SPV:n veskarille Eero Kososelle kirjattiin tilastoihin 27 torjuntaa.

Steelers jatkaa liigapelejään ensi viikon keskiviikkona kohtaamalla EräViikingit Vantaalla. HäSa

Päivän lehti

18.1.2020