Urheilu

Steelersin A-nuoret murskasivat Kooveen – "Loppulukemat kertovat tasoeron"

Steelersin voittoputki jatkui A-nuorten SM-sarjassa.

Hämeenlinnan Steelersin A-nuoret jatkoivat voittoputkeaan salibandyn SM-sarjassa kukistamalla Iittala-hallissa tamperelaisen Kooveen lukemin 12–5 (4–1, 4–0, 4–4).

– Loppulukemat kertovat tämän päivän tasoeron. Ei Koovee noin huono ole, mutta nyt he olivat selkeästi jalalla jäljessä, tiivisti Steelersin päävalmentaja Juuso Silén.

Steelers karkasi jo avauserässä ja neljännen peräkkäisen voiton arkkitehteina olivat Atte Kurkikangas (2+1), Viljami Kylä-Heiko (2+0), Elias Lehto (2+0), Pieti Alatalo (2+0), Teo Laurila (2+0), Mikael Tunturi (1+1), Aleksi Hiltunen (0+2) ja Ulvis Metra (0+2).

Kertaalleen maalasi myös Joonas Viitanen ja syöttöpisteen saivat Atte Lahti, Jose Takala, Ville Ranki ja Oskari Niskanen. Steelersin maalilla Herkko Hautaniemi otti 14 torjuntaa.

– Tiedettiin, että kaveri on passiivinen ja meidän on määrättävä tempo. Saatiin avauserään jo maaleja ja se oli menoa. Meillä on ollut pientä kierrätystä kokoonpanossa, sillä on tärkeää, että kaikille tulee pelejä alle, Silén korosti.

Steelers, joka johtaa puhtaalla pelillä sarjaa, kohtaa maaottelutauon jälkeen lauantaina 27. lokakuuta Iittala-hallissa sarjakakkosena olevan helsinkiläisen M-Teamin. HäSa

Asiasanat

Päivän lehti

21.1.2020