Urheilu

Steelersin B-pojat SM-sarjan kärjessä

Steelers Hämeenlinnan B-pojat ovat avanneet kautensa salibandyn SM-sarjassa vahvasti ja ovat seuran A-poikien tavoin sarjakärkenä.

Kahdeksan ottelun jälkeen Steelersin B-pojilla pisteitä on koossa 20 ja seitsemän voiton lisäksi tappioita on tullut vain yksi.

– Hyvin tehty kesä ja yhteistyö seuran muiden joukkueiden kanssa on menestyksemme takana. Jokainen poika pääsee pelaamaan omalla tasollaan. Meidän ringissämme on 25 kenttäpelaajaa ja se tuo tervettä kilpailua, päävalmentaja Arto Hiltunen kertoo.

– Kuten ennakoitiin, sarja on ollut hieman kaksijakoinen, mutta joka peliin on kyllä pakko lähteä kunnon latauksella.

Kahdentoista joukkueen sarjassa yhdellä tappiolla ovat selvinneet myös Seinäjoen Peliveljet sekä helsinkiläinen EräViikingit, jonka Steelers voitti keskinäisessä kohtaamisessa maalein 7–4.

Pistepörssissä Joonas Viitanen on toisena (13+7) ja Pieti Alatalo viidentenä (10+9) ja kaksikkoa ovat säestäneet Aleksi Hiltunen (5+10), Veeti Hiltunen (5+6) ja Lassi Lehmusto (8+2). Maalissa torjuntavastuun ovat jakaneet Niklas Laine ja Otto Rilla.

Seuraavan kerran Steelers esiintyy kotiyleisön edessä Nummikeskuksessa 2. joulukuuta kello 15 ja vastaan tulee espoolainen Oilers NG.

Toinen kantahämäläisryhmä yhdistelmäjoukkue LASB/SC Urbans johtaa puhtaalla pelillä B-poikien 1. divisioonaa ja tavoittelee paikkaa SM-pudotuspelikarsintoihin. Ensi perjantaina kello 18.30 joukkue kohtaa Janakkalan liikuntahallissa Forssan Suupparit. HäSa

 

Päivän lehti

3.8.2020