Urheilu

Steelersin hyvä esitys ei riittänyt voittoon saakka

Steelersin maalivahti Viivi Laine torjui lauantain ottelussa 26 kertaa. Kuva: markku tuominen

Hämeenlinnan Steelersin naisten joukkue ei onnistunut puristamaan pisteitä lauantain 1. divisioonan sarjakierroksella. Joukkue hävisi tasaisen väännön Iittala-hallissa Lohjan Salibandylle maalein 3–4 (0–0, 2–2, 1–2).

Steelers oli johdossa ottelussa kolme kertaa, mutta voittoon saakka joukkueen lento ei riittänyt. LoSB:n 3–3-tasoituksen laukoi Emmi Aittomäki ajassa 51.51. Lohjalaisten voittomaalin vastustajan verkkoon sai puolestaan Elina Laaksonen (56.21).

Steelersin päävalmentaja Jari Salo oli tappiosta huolimatta tyytyväinen joukkueensa peliin.

– Kyllä tämä oli kauden ehjin 60-minuuttinen. Olimme oikeastaan koko pelin kuskin paikalla, mutta tällä kertaa kaverilla kävi aikamoinen säkäkin. Kaksi ensimmäistä maaliaan joukkue nimittäin teki melkoisilla pompuilla, Salo muistutti.

Sanna Koponen (1+1), Tanja Lehtonen ja Sanna Härkönen iskivät kotijoukkueen maalit. Syöttötilejään kartuttivat Katriina Niemi ja Marika Ojala.

Steelersin maalivahdille Viivi Laineelle kertyi 26 torjuntaa. LoSB:n veskari Lotta-Mari Hakava torjui 35 kertaa.

Steelers pelaa seuraavan ottelunsa sunnuntaina Vantaalla. Joukkue kohtaa SB Vantaan.

– Lähdemme siihen ottelun lauantain sykkeellä. Tänään näytimme sen, että pystymme pelaamaan ehjää ja aktiivista salibandyä koko pelin ajan, päävalmentaja Salo jutteli. HäSa

Päivän lehti

29.9.2020

Fingerpori

comic