Urheilu

Steelersin miehille …karvas tappio

Hämeenlinnalainen FT Steelers kärsi niukan tappion salibandyn Divarin lauantain kierroksella. Sarjan suosikiksi ennen kautta povattu joukkue hävisi Uudessakaarlepyyssä pelatussa ottelussa Blue Foxille maalein 7–6 (3–2, 1–2, 3–2).

Kotikaukalossaan hyvin pelanneen Blue Foxin sankari oli joukkueensa voittomaalin siirretyn rangaistuksen aikana iskenyt Petri Pollarinen. Mies tälläsi pallon Steelersin maalivahdin Juha Jokisen taakse ajassa 53.37.

Sami Saarinen (2+1), Timo Johansson (2+0), Iiro Nurminen (1+2) ja Jarno Mäkinen (1+0) tekivät hämeenlinnalaisten maalit. Syöttöpinnoja kirjauttivat lisäksi Risto Parikka, Aleksanteri Ihalainen ja Tuomas Mikkola.

Maalivahti Juha Jokinen torjui 18 kertaa. Blue Foxin veskarille Mikael Enlundille kertyi puolestaan 16 torjuntaa.

Steelersin päävalmentajaa Petri Kemppaista ei naurattanut pelin jälkeen. Miehen joukkue tekee kovasti töitä, mutta tulokset ovat olleet laihoja jo alkukauden kauden kolmessa ottelussa (sarjaa pelattu kuusi ottelua).

– Emme tee ihan hirveitä virheitäkään kentällä, mutta jokin pelissä mättää ja pahasti, sillä maalien hinta on ihan liian kova. Vastustajat puolestaan tahtovat iskeä takaisin ihan tuosta vaan, Kemppainen ihmetteli.

”Kema” vertasi lauantain ottelua taannoiseen M-Teamia vastaan käytyyn kamppailuun.

– Siinäkin pelissä teimme joitakin asioita oudosti, ja kaveri nappasi pinnat.

– Nyt pitää hieman palaveerata ja katsella videoita. Kohtaamme sunnuntaina SB Vaasan Vaasassa ja se ottelu pitää sujua jo paremmin, Kemppainen suunnitteli. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic