Urheilu

Steelersin miehille jälleen tappio – Indiansin vuoro kurittaa hämeenlinnalaisia

Steelers Hämeenlinna ei hyvästä taistelustaan huolimatta onnistunut katkaisemaan tappioputkeaan Espoossa, vaan Westend Indians otti kotivoiton salibandyliigan taistossa maalein 5–3 (1–0, 1–1, 3–2).

– Sama fraasi kuin aiemmin, harmittaa ja kyllä meitä nyt koetellaan. Viidellä viittä vastaan saatiin vain yksi maali, vaikka paikkoja oli. Mutta tänään koko joukkue taisteli ja jokainen ansaitsi paikkansa kentällä, Steelersin päävalmentaja Petri Kemppainen korosti.

Steelers oli jälleen muuttanut kokoonpanoaan. Jukka Jaakonsaari oli nostettu ykkösketjuun, jossa laidoilla olivat Niko Einiö ja Nico Jonaeson.

– Pyrimme tällä saamaan karvausta ja painetta Indiansin kovalle ykköskentälle, kun laiturimme pystyisivät paineistamaan, ja se onnistuikin. Eka erä oli kauden parasta peliämme, toinen oli vaikeampi kun Indians pääsi pyörittämään, Kemppainen summasi.

 

Indiansin Tuomas Harjula teki avausmaalin, mutta toisen erän alkuun Markus Hautaoja tasoitti Mikko Ruuskan syötöstä.

Ylivoimalla Sami Niskanen kuittasi kotijoukkueen uudelleen johtoon ja päätöserässä Aaro Astala ja Eero Harjula iskivät lukemiksi jo 4-1.

Steelers kuitenkin taisteli ja sai viiden minuutin ylivoiman. Nico Jonaesonin syötöistä ilman maalivahtia Pieti Alatalo ja Pyry Kauppinen toivat Steelersin maalin päähän.

Jatkoaika oli lähellä, kun viimeisellä minuutilla Steelersillä oli vielä loistopaikka tasoitukseen.

Aaro Astalan osuma tyhjään maaliin alivoimalla päätti ottelun kotivoittoon.

Seuraavaksi Steelersillä on peräti viisi kotipeliä, joissa kuuden tappion jälkeen on aika muuttaa kauden kurssia.

– Nyt treenataan viikko ja sitten Tiikereitä kaatamaan, korosti Kemppainen. HäSa