Urheilu

Steelersin naiset …kaatoivat Karhut …kotiavauksessaan

FT Steelersin naiset kukistivat kauden ensimmäisessä salibandyn 1. divisioonan kotiottelussaan Porin Karhut lukemin 4–2. Steelersin sankareita olivat 16-vuotias Jessika Lindroos ja 14-vuotias Ada Kankainen. Lindroos taiteili hattutempun, ja Kankainen syötti kaikki hänen osumansa.

Steelersin päävalmentajan Toni Kankaanpään mukaan kotijoukkueen pelistä paistoi jännitys ensimmäisessä erässä. Myös kokeneen keskushyökkääjän Iida Hastin poissaolo nilkkavamman vuoksi sekoitti pakkaa.

– Kyseessä oli kuitenkin ensimmäinen kotipeli, ja yleisöä oli paikalla mukavasti. Avauserä oli Porilta hyvä. Heillä oli paljon maalipaikkoja, mutta onneksi vain yksi meni sisään, Kankaanpää sanoi.

Toisessa erässä Steelers tuli ensin tasoihin Lindroosin osumalla ja myöhemmin Meri Jokinen vei hämeenlinnalaiset 2–0-johtoon. Vieraat tasoittivat vielä kolmannessa erässä, mutta Lindroos ratkaisi ottelun Steelersille iskemällä kaksi maalia puolentoista minuutin sisällä.

– Tiivistimme kahteen kenttään kymmenen minuuttia ennen loppua. Se toimi hyvin, ja teimme kaksi maalia nopeasti, Kankaanpää iloitsi.

Karhut pääsi lopussa hakemaan kavennusta ylivoimalla ja otti maalivahdin pois. Steelers kuitenkin kesti ja nappasi kauden avausvoittonsa.

Steelersillä on seuraava peli jo sunnuntaina. Ottelu uusikaarlepyyläistä sarjanousijajoukkuetta Blue Foxia vastaan alkaa Iittala-hallissa kello 17. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

24.10.2020

Fingerpori

comic