Urheilu

Steelersin naisille shokkitappio hännänhuippu LoSBia vastaan – "Vetää sanattomaksi"

LoSB otti kauden ensimmäiset pisteensä Steelersin naisten kustannuksella.
Mari Seppäsen kolme maalia eivät auttaneet Steelersin naisia voittoon LoSBista. Kuva: Pekka Rautiainen
Mari Seppäsen kolme maalia eivät auttaneet Steelersin naisia voittoon LoSBista. Kuva: Pekka Rautiainen, arkisto

Steelersin naiset kärsivät kauden yllättävimmän tappionsa, kun naisten Salibandyliigan b-lohkon heittopussina ja pisteautomaattina tunnettu LoSB otti kauden ensimmäiset pisteensä kukistamalla Steelersin naiset 5–4 (2–2, 1–1, 2–1).

Steelersin naisista maalinteossa onnistuivat kolme maalia tehtaillut Mari Seppänen ja Anika Holopainen. Ne olivat laiha lohtu, sillä tappio tarkoitti myös käytännössä sitä, että Steelersin naiset karsivat sarjapaikastaan runkosarjan päätteeksi.

– Se on ihan selvä juttu. Karsintapaikka tulee, nyt voi heittää hyvästit kotieduille ja kaikille. Lähdetään karsintoihin varmaan seitsemäntenä ja joudutaan vieraista aloittamaan. Ensi sunnuntaina kohtaamme Welhot vieraissa, mikä on varmaan vastustajammekin karsinnoissa näillä näkymin, päävalmentaja Jari Salo kommentoi.

Salo oli ottelun jälkeen pettynyt mies.

– Aika masentunut fiilis on, vetää jopa vähän sanattomaksi. Kyllä tämä ottelu olisi ehdottomasti pitänyt voittaa. Esityksenä tämä oli pettymys. Jotenkin tänään leimasi se, että vaikka kaikki olivat fyysisesti paikalla – puolet joukkueesta ei ollut henkisesti läsnä, Salo totesi.

– Se oli viestini myös pukukopissa, mutta erityisesti harmittaa valmentajana se, että kaikkia ei edes tuntunut harmittavan. Ei ainakaan sillä tunnetasolla kuin harmittaa pitäisi tällaisen tappion jälkeen.

Steelersin naiset ovat kadottaneet runkosarjan loppuvaiheilla otteensa täysin. Tappio LoSBille oli kauden viides peräkkäinen.

– Se on pieni mysteeri miksi näin on. Arjessa harjoitusten tekeminen ja laatu on parantunut. Pelaamisessakin on ollut nousujohteisia merkkejä. Kakkoskenttä Seppäsen johdolla pelasi tänään hyvin ja nostan myös Emma Kankaisen puolustuksesta esiin. Siinä ilonaiheet olivatkin tänään, Salo totesi. HäSa

Päivän lehti

17.9.2020

Fingerpori

comic