Urheilu

Steelersin naisten putoaminen varmistui

Hämeenlinnan Steelersin naisten vuoristorata liigan ja 1. divisioonan välillä jatkuu. Lauantaina Helsingissä varmistui nimittäin se, että joukkueen visiitti liigassa jäi tälläkin kertaa kauden mittaiseksi.

Steelers hävisi M-Teamille selvin numeroin 8–1 (5–1, 2–0, 1–0). Steelersille lauantain ottelu oli kauden 20:s ja yhtä monta kertaa joukkue on saanut poistua kentältä tappio niskassaan. Ero sarjataulukossa toiseksi viimeisenä majailevaan O2-Jyväskylään on kuusi pistettä.

Hämeenlinnalaisilla on liigan runkosarjassa jäljellä vielä kaksi ottelua. Joukkue kohtaa ensi lauantaina Helsingissä EräViikingit ja sunnuntaina alkaa kesäloma SB-Prota vastaan pelatun ottelun jälkeen.

– Sitten on aika alkaa suunnitella seuraavia askelmerkkejä. Tämä kausi alkaa olla kyllä taputeltu, myönsi Steelersin päävalmentaja Jani Järvinen.

Yrityksen puutteesta Järvisen nuorta joukkuetta ei voi syyttää. Lauantaina joukkue pelasi avauserän alavireisesti, mutta ottelun lopun joukkue pysyi hyvin M-Teamin kyydissä.

– Onnistuimme venymään jälleen kerran nousujohteisiin esitykseen, mutta en kyllä osaa sanoa, mitä avauserässä tapahtui. Omissa paukkui aika pahasti, mutta veskarimme oli aika yksin maalillaan, sillä eivät kenttäpelaajamme juurikaan häntä auttaneet, Järvinen harmitteli.

Steelersin maalissa aloittanut Mirka Hakola sai pelistä tarpeekseen tilanteessa 1–7 (ajassa 27.37). Hän ennätti torjua 10 kertaa. Ottelun lopun Steelersin veskarina urakoi Julia Kataja (17 torjuntaa).

– Julia oli ihan hyvä. Hänelle ei mennyt kuin yksi osuma päätöserässä, päävalmentaja Järvinen pohti.

Annu Selinummi teki Steelersin ainoan maalin M-Teamin kotikentällä. Osuman syötti Katariina Niemi.

Asiasanat

Päivän lehti

1.6.2020