fbpx
Kiekko Urheilu

Kaksi rajua taklausta liigakierroksella: Tapparan Mäntylä ja Jukurien Puistola vietiin paareilla jäältä

Tuukka Mäntylä. Arkistokuva kaudelta 2018-2019. Kuva: Pekka Rautiainen
Tuukka Mäntylä. Arkistokuva kaudelta 2018-2019. Kuva: Pekka Rautiainen

Miesten jääkiekkoliigassa pelaavan Tapparan puolustaja Tuukka Mäntylä näytti loukkaantuneen pahasti tiistai-illan Pelicans-ottelun toisella minuutilla.

Jukurien ja Ilveksen välinen ottelu alkoi myös dramaattisesti, kun mikkeliläisjoukkueessa lainalla Tapparasta pelaava Patrik Puistola, 18, loukkaantui hirvittävän näköisessä tilanteessa.

 

Tapparan Mäntylä jäi makaamaan liikkumattomana jäälle pitkäksi aikaa Pelicansin Taavi Vartiaisen taklauksen jälkeen. Suihkukomennuksen (5+20 minuuttia) pään ja niskan alueelle kohdistuneesta taklauksesta saanut Vartiainen taklasi Mäntylää laidan lähellä Tapparan puolustusalueella.

Mäntylää hoidettiin jäällä, ja peli oli kauan aikaa poikki ennen kuin Tappara-puolustaja pystyttiin siirtämään paareilla kaukalosta.

 

Verta vuotanut ja ilmeisesti tajuttomana ollut Patrik Puistola kannettiin myös pelistä pois paareilla. Ensimmäinen erätauko alkoi Ilveksen Panu Miehon kovan taklauksen jälkeen jo ajassa 11.30, koska jäätä putsattiin verestä.

Hurjan näköinen pommi aloitti kotijoukkue Jukurien maalin takana pienet turpakäräjät, mutta lopulta kaikkien hallissa olleiden huomio kohdistui nopeasti Puistolaan. Tunnelma oli hiljainen. Taklatun pelaajan tavoin myös Miehon peli jäi kesken suihkukomennuksen takia. STT

 

Uutista päivitetty tiedolla Patrik Puistolan taklauksesta kello 19.40

Menot