fbpx
Urheilu

Tarmon junioreilla …menestyksekäs …pm-viikonloppu

Hämeenlinnan Tarmon juniorit jatkoivat menestystään myös toisena kisapäivänä Hämeen piirin 9–15-vuotiaiden sisulisähuipentumassa Tampereella.

Avauspäivän 20 mitalin jatkoksi Ratinan stadionilta lähti sunnuntaina matkaan 17 mitalia eli yhteensä tarmolaiset saivat 37 pm-mitalia, joista 15 kultaisia. Sunnuntaina saatiin kolme tuplamestaria.

Joukkueenjohtaja Jyrki Eriksson oli yytyväinen viisikymmenpäisen ryhmänsä otteisiin.

– Onnistuimme todella hyvin. Viime vuodet ovat olleet vahvaa nousua ja meillä on laajalla rintamalla kovia junnuja. Toinen päivä meni suhteessa vielä paremmin kuin avauspäivä, sillä mukana oli vähemmän urheilijoitamme, Eriksson summasi viikonloppua.

Pinja Karhunen voitti T14-kiekon (43,61) ja keihään (34,09) ja nousi neljällä mitalilla menestyneimmäksi tarmolaiseksi, kun lauantain heittolajeista oli tullut jo kulta ja hopea.

Yhteensä kolmeen pm-kultaan T14-sarjassa ylsi myös Laura Kuusinen, joka voitti lauantaina pituushypyn ja sunnuntaina kolmiloikan ja 60 metrin aidat.

Juoksuradalla tuplamestariksi ylsi Sanni Prittinen, joka voitti T12-sarjassa 60 metrin aidat ja 200 metriä. Hän oli juossut lauantaina 1000 metrillä hopeaa.

Seitsemäs mestaruus tuli keihäspaikalta, jossa Olli Kurki heitti tiukassa kilpailussa P11-sarjan ykköseksi tuloksella 31,64.

Yhteensä neljä pm-mitalia saavuttivat myös Aleksi Yrjölä (P13), joka lauantain kolmen kultamitalin jatkoksi juoksi pronssia 200 metrillä sekä Oskari Turunen (P14), joka heitti kaksi pm-hopeaa (moukari, kiekko). Lauantaina vahva heittäjä oli voittanut keihään ja työntänyt pronssia kuulassa.

Sunnuntaina Joonatan Veijola (P9) oli toinen 60 metrin aidoissa ja kolmas korkeudessa. Hopeaa saavutti myös Reetta Juurakko (T13 keihäs) sekä pronssia Iida Lehtonen (T12 60 metrin aidat), Jenni Rämö (T12 korkeus), Pihla Karhunen (T13 kiekko) ja Markus Virtanen (P11 60 metrin aidat). (HäSa)

Asiasanat

Menot