fbpx
Urheilu

Teemu Leppänen ottaa komennon Steelersin naisissa

Teemu Leppänen, 35, on Steelersin naisten joukkueen uusi päävalmentaja. Hän teki Steelersin kanssa kahden vuoden valmentajasopimuksen.

Leppänen on luotsannut edelliset kaudet Pekolan Iskun 2. divisioonan joukkuetta. Steelersin päävalmentajana hän seuraa Jani Järvistä.

Leppänen saa avukseen Krista Niemelän, joka tulee Steelersiin myös Pekolan Iskusta.

– Kolmannen valmentajan kanssa käymme neuvotteluja. Nimeä emme vielä voi kertoa, sanoo Leppänen.

Leppänen on seurannut hämeenlinnalaisena Steelersin toimintaa.

– Seura on tuttu. Silti en ole aikaisemmin ollut sidoksissa Steelersiin. Pelasin itse Urbansissa ja Iskussa kakkos- ja kolmosdivisioonaa. Iskun naisten valm,ennuksessa olin neljän kauden ajan, niistä kaksi viimeisintä päävalmentajana.

Leppänen pelasi juniorivuosinaan jääkiekkoa HPK:ssa ja hän kuului jalkapallossa muun muassa FC Hämeenlinnan liigarinkiin.

Steelersin naiset pelaavat ensi kaudella 1. divisioonassa. Taakse on jäänyt murheellinen liigakausi. Steelers hävisi naisten viime kauden liigassa kaikki ottelunsa.

– Joukkueella on varmasti taas kova halu voittaa. Itseluottamus on saatava hyväksi. Seuran puolelta meille ei aseteta menestymisen paineita. Itselläni on kuitenkin sekä pelaajana että valmentajana aina ajatuksena lähteä voittamaan ottelua. Tarkoitus on nostaa naisten joukkueeseen omia junioreita. Steelersillä on tulossa hyviä tyttöpelaajia C-junioreista lähtien, Leppänen arvioi.

Steelersin tyttöjuniorien kausi oli hyvä. Seuran B-juniorit saivat SM-pronssia ja C-tytötkin pääsivät pudotuspeleihin.

– Suurin tavoitteemme on yhtenäinen joukkue ja pelaajien sitoutuminen ja urheilullisuus, uusi päävalmentaja painottaa.

Steelersin naisten joukkue pitää try out -tapahtuman toukokuun alkupuolella. Leppäsen mukaan joukkue aloittaa kesäharjoittelun toukokuun loppupuolella. HäSa

Asiasanat

Menot