Urheilu

Teräspanttereille katkera tappio SM-sarjassa

Riihimäkeläisen RSS Panthersin ja Steelers Hämeenlinnan yhteisjoukkue oli hävinnyt niukasti kaikki kolme ensimmäistä otteluaan salibandyn A-tyttöjen SM-sarjassa.

Tiistai-iltana vastaan Riihimäen urheilutalossa tuli puolestaan tappioitta edennyt Pirkkalan Pirkat, joka puristi neljännen voittonsa viime hetken maalilla lukemin 2–3 (1–1, 1–1, 0–1).

– Harmittaa, on tämä pettymys. Kaksitoista pistettä ollaan nyt menetetty tiukoissa peleissä ja tänäänkin voitto olisi ollut ihan otettavissa. Mutta tässä sarjassa pisteet ovat tiukassa, korosti Teräspantterien päävalmentaja Jarkko Salin.

Kaksi erää mentiin tasalukemissa molempien johdettua vuoroon mutta vain hetken.

Avauserässä Marika Haakana kuittasi pelin tasoihin Josefiina Veikkolan syötöstä vain reilu minuutti Pirkkojen avausmaalista.

Toisessa erässä Petra Aallonen vei Teräspantterit johtoon Henna Hakalan esityöstä, mutta puoli minuuttia myöhemmin Pirkat tasoitti.

Pirkat vei laukaukset maalia kohti 27–19, mutta Teräspantterien maalilla Sille Sinor oli jälleen hyvässä vedossa.

Päätöserään kertyi kymmenen torjuntaa, mutta ajassa 58.49 Henriikka Järvi (1+1) onnistui viimeistelemään Pirkoille voittomaalin.

Näin Teräspantterien avauspiste jäi reilun minuutin päähän.

– Kaveri vei laukaukset, mutta meillä oli myös hyvät paikat ratkaista peli ja varsinkin kolmannessa erässä, kun kaverin jalka alkoi hyytymään. Pienistä virheistä näissä peleissä rangaistaan. Taistelu oli taas hyvää ja ei muuta kuin leuka pystyyn ja eteenpäin, Salin painotti. HäSa