fbpx
Urheilu

Tigers peittosi myös sarjanousijan – Pudotuspelipaikka häämöttää

Hämeenlinnan naiset selvittivät helpommat vastustajansa kunnialla amerikkalaisen jalkapallon 1. divisioonassa.
Kuva: Riku Hasari
Kuva: Riku Hasari

Hämeenlinna Tigers lähtee hyvistä asetelmista kohtaamaan kovimmat vastustajansa amerikkalaisen jalkapallon naisten 1. divisioonassa. Sunnuntaina Tigers pelasi ensimmäisen kahdesta runkosarjan vierasottelustaan Lohjalla. Divisioonaan noussut Lohja Lionesses kaatui sarjadebyytissään pistein 8–30 (8–22).

Viikko sitten Tigers murjoi sarjan avausottelussa Wolverines Bluen 51–0, mutta Lionesses tarjosi huomattavasti paremman vastuksen. Lohja onnistui kuitenkin yllättämään puolustuksen vain kerran, kun Mari Jääskelä juoksi puolesta kentästä maaliin ja päälle kaksi lisäpistettä.

Ratkaisuasemaan nousi Tigers-laitahyökkääjä Jenni Syrenius-Koivisto. Hän juoksi ensimmäisen puoliajan alkuun ja loppuun kiinniottojen jälkeen 53- ja 86-jaardiset touchdownit.

Muista vieraiden touchdowneista vastasivat juoksemalla Sini Lilja ja syötön kiinniottamalla Laura Salonen, joka koppasi myös kaksi lisäpistettä. Pelinrakentaja Jenni Pelkonen juoksi touchdown-syöttöjensä jälkeen kaksi tuplalisäpistettä.

Ensi viikolla Tigersilla on väliviikko. Tiikerit pelaavat toisen ja viimeisen runkosarjan kotiottelunsa sunnuntaina 16. elokuuta Kaurialassa Mikkeli Bouncersia vastaan. Päätöskierroksella Tigers vierailee Oulussa Northern Lightsin kotikentällä.

Pudotuspeleihin pääsee neljästä joukkueesta seitsemän. Tigers on kahdella selvällä voitolla divisioonan kärjessä Bouncersin kanssa.

Menot