Urheilu

Tiikereiden vuoro taipua Steelersille

Steelers Hämeenlinnan voittovire ei kirpoa salibandyn A-poikien SM-sarjassa.

Kuuden edellisen pelin tavoin kauden seitsemäs ottelu Tikkurilan urheilutalossa päättyi voitonjuhliin, kun Tiikerit taipui lukemin 3–8 (2–3, 1–3, 0–2).

– Kolmen pisteen lisäksi ilahduttavaa oli, että olimme niskan päällä, vaikka emme pelanneet taitotasomme ylärajoilla. Vastustaja käänsi tehokkaasti peliä ja pysyi sillä mukana toiseen erään, mutta me olimme henkisesti vahvempia, korosti Steelersin päävalmentaja Juuso Silén.

Laukaukset maalia kohti menivät lähes tasan, mutta Herkko Hautaniemi Steelersin maalilla oli mies paikallaan ja otti 27 torjuntaa.

Tehopisteet jakautuivat tasaisesti kaikille kolmelle kentälliselle.

Ilmari Kekin johtama kakkosketju takanaan puolustajat Ulvis Metra ja Jarkko Aallonen aloitti ja lopetti vieraiden maalinteon. Ensin Teo Laurila (2+0) viimeisteli kaksi osumaa syöttäjänä Mikael Tunturi (1+2), joka teki päätöslukemat tyhjään maaliin.

Ykkösketjun syöttökoneena toimi Aleksi Hiltunen (0+3), jonka esityöstä maalasivat Konsta Lehtonen, Viljami Kylä-Heiko ja Ville Ranki. Toisena puolustaja urakoi Olli-Oskari Suonmaa.

Kolmosketjusta maalin tekivät Toivo Pekosen (0+2) syötöistä Oskari Niskanen ja Mikael Mäkelä. Ketjun täydensivät Elias Lehto ja Konsta Rehuttu.

Steelers johtaa sarjaa viiden pisteen erolla helsinkiläiseen M-Teamiin. Maaliero on 47–25.

Hämeenlinnalaisten pelit jatkuvat perjantaina kello 19.30 Nummikeskuksessa ja vastaan tulee EräViikingit Helsingistä. HäSa

Päivän lehti

23.1.2020