Urheilu

Torstai toi HPK:lle toivoa

 

LP Viesti oli jopa hätää kärsimässä HPK:ta vastaan naisten lentopallon toisessa finaaliottelussa torstaina Hämeenkaaressa. Salossa Viesti vei ensimmäisen ottelun suorastaan murskaavasti 3–0, mutta kotona HPK oli kuin toinen joukkue. 
 
Lupaava alku
 
Alku näytti lupaavalta, kun kotijoukkue voitti erän. Kolme muutakin erää olivat tasaisia, mutta vieraat olivat aina lopussa vahvempia. Omia virheitä tuli HPK:lle ratkaisevilla hetkillä liikaa.
Kaikki Kerhon pelaajat onnistuivat kohtalaisesti, ja parhaana palkittiin jälleen Marina Skender, mutta pieni viilaus jäi vielä puuttumaan. Jos tasoa pystytään sunnuntaina nostamaan hitusen lisää, voittokin on aivan mahdollinen.
 
Viesti ei ole mikään ylimaallinen joukkue, jota pitäisi pelätä ja kunnioittaa. Jopa sen kovimmat pelaajat löystyvät pöperöksi, kun vain torjunta on kohdallaan ja oma hyökkäyspeli kulkee. 
 
Sunnuntain jälkeen seuraavat kaksi ottelua pelataan Salossa tiistaina ja mahdollisesti perjantaina. Ilmeisesti siellä odotetaan päästävän viettämään kultajuhlia kotona. HPK voi kuitenkin pilata suunnitelmat, mutta se tarkoittaisi, että sunnuntaina on lähes pakko voittaa Hämeenkaaressa.
Päätuomarilla oli toisessa finaaliottelussa kovin herkkä silmä erottamaan pallonkäsittelyvirheet.
 
HPK:n passareille niitä tuomittiin useita. Linja oli niin hiuksenhieno, että varmasti monta samanlaista virhettä jäi viheltämättä – myös LP Viestiltä.
 
HPK – LP Viesti su 1.4. klo 17 Hämeenkaaressa.
 

Asiasanat

Päivän lehti

19.1.2020