fbpx
Kiekko Urheilu

Urheilujohtaja Mika Toivola: HPK julkaisee uusia pelaajia ensi viikolla – "Sen verran voin paljastaa, että osa uusista pelaajista pelaa vielä pelejä"

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola aikoo pysyä pulssilla pelaajamarkkinoilla Liigan siirtorajaa silmällä pitäen, vaikka joukkueen vahvistaminen ei ole tässä kohtaa ajankohtaista. Kuva: Pekka Rautiainen
HPK:n urheilujohtaja Mika Toivolan mukaan uusista pelaajahankinnoista on tulossa pian tiedotettavaa. Kuva: Pekka Rautiainen

Monet liigaseurat ovat jo julkistaneet ensi kauden joukkuettaan tai vähintään osaa siitä, mutta HPK:n uusista pelaajista ei ole vielä virallista tietoa tihkunut.

Hämeen Sanomat on uutisoinut KooKoossa pelanneen puolustajan Arttu Pellin siirtyvän HPK:n riveihin, mutta muuten siirtouutisointi seuran ympärillä on ollut hiljaisempaa.

HPK:n urheilujohtaja Mika Toivola on kertonut Kerhon verkkosivuilla joukkueesta puuttuvan vielä pelaajia joka pelipaikalle, paitsi maalivahtiosastolle.

– Uutisia on ehkä luvassa ensi viikolla, Toivola avaa.

– Paikkoja jää vielä auki seuraavan julkaisun jälkeen. Kaikkia ei voida heti julkaista ja sen verran voin paljastaa, että osa uusista pelaajista pelaa vielä pelejä ja siksi joidenkin uusien nimien julkistus jää kesälle.

 

Pelaajabudjetti vielä auki

Toivola ei vielä tiedä täysin millaiseksi HPK:n pelaajabudjetti muotoutuu koronakauden jälkeen.

– Sitä ei ole vielä lyöty lukkoon. Tilanteeseen tietysti vaikuttaa, että milloin tiedämme pääsemmekö pelaamaan yleisölle vai ei. Samalla lailla tehtiin viimekin kaudella, Toivola sanoo.

– Tietyt palaset kootaan nyt ennen kesää ja tietty määrä paikkoja jätetään syksyyn. Selvää on, että mitään kentällistä paikkoja ei voi jättää auki.

Toivolan mukaan NHL-sopimuksen allekirjoittaneen Valtteri Puustisen pelipaikka ensi kaudella on luonnollisesti nyt Pittsburgh Penguinsin käsissä.

Puustisen sopimuksesta HPK saa täyden NHL-siirtokorvausraha.

– He katsovat mikä on hänelle paras paikka.

Menot