Urheilu

Vahtokari torjui …LaSB:n hyökkäykset

Hämeenlinnalaiset salibandyn 2. divisioonan joukkueet Vincemus ja Lammin Salibandy tarjosivat lauantaina kiihkeän ja yleisöön menevän paikallisottelun.

Vincemus ratkaisi kaksi erää varsin tasaisena pysyneen ottelun lopulta kolmannessa erässä loppunumeroilla 5–1 (2–0, 0–1, 3–0). LaSB ajoi hurjasti takaa ja laukoi paljon ajassa 41.26 syntyneistä 3–1-lukemista lähtien, mutta kotijoukkueen maalivahti Jaakko Vahtokari oli kuin muuri. Virkaveli Petteri Mäki torjui myös hyvin, mutta ei mahtanut maaleille mitään.

– Meillä tökki maalinteko kuten sarja-avauksessakin. Paikkoja oli, mutta niistä ei onnistuttu. Lisäksi vastustaja puolusti hyvin ja oli tehokas omissa paikoissaan. Hatunnosto heille, tunnusti lammilaisten valmentaja Kalle Tyrkäs.

Samoilla linjoilla oli myös Vincemuksen valmentaja Mikko Sikiö.

– Olen tosi tyytyväinen taisteluilmeeseen. Joukkue puolusti miehekkäästi ja peitti hyvin laukauksia. Toisessa erässä hermo meinasi pettää, mutta onneksi kolmas erä oli meiltä taas hyvä.

Vincemuksen pistenikkareina olivat Mikko Malinen 2+0, Samuli Kiviharju 1+2, Kalle Tamminen ja Teijo Leskinen 1+0, sekä Janne Laine, Oskari Koljonen ja Anssi Järvinen. LaSB:n maalin teki Juuso Matikainen Tino Nivalan syötöstä. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

4.12.2020

Fingerpori

comic