Urheilu

Yhteishämäläisille Teräspanttereille toinen tappio SM-sarjassa – Steelersin naisten peli verotti A-tyttöjä

Riihimäkeläisen RSS Panthersin ja Steelers Hämeenlinnan yhdistelmäjoukkue koki toisen tappion A-tyttöjen salibandyn SM-sarjassa, kun Tampereella Classic otti voiton maalein 5–2 (1–0, 2–0, 2–2).

– Hyvä taistelu, mutta pienellä ryhmällä jouduimme jälleen peliin, kuten avausottelussakin, kun Steelersin naisilla oli samaan aikaan ottelu, päävalmentaja Jarkko Salin harmitteli.

– Sen mukaan tehtiin taktiikka eli annettiin pallon hallinta kaverille ja panostettiin vastaiskuihin. Hyviä paikkoja saatiinkin, mutta vedot menivät turhan paljon seinille, kuten torjuntatilasto osoittaa.

Classicin maalilla Emma Mannilalle kertyi vain kuusi torjuntaa, kun Sille Sinor otti 24 torjuntaa.

Päätöserän alussa Petra Aallonen avasi vieraiden maalitilin ja kavensi lukemiksi 3–1, mutta Classic kuittasi parilla maalilla. Aallonen (2+0) viimeisteli myös loppunumerot. Syöttöpisteet saivat Aurora Aaltonen ja Henna Hakala.

– Yllättävän tasaisia nämä pelit ovat olleet ja erot olivat tänäänkin pieniä, vaikka Classicilla oli mukana naisten liigaringistä pelaajia. Meidän joukkueella on asenne kohdallaan ja hyvä fiilis, toivotaan että saadaan seuraaviin peleihin enemmän pelaajia. Nyt kolmanteen erään eväät vähän loppuivat, Salin summasi.

Seuraava ottelu on lauantaina 19. lokakuuta Iittala-hallissa kello 13 ja vastaan tulee turkulainen FBC Loisto. HäSa