Uutiset

"75 vuoden selibaatti on pitkän ikäni salaisuus"

Hongkongilainen 107-vuotias mies pitää pitkän ikänsä salaisuutena seksistä kieltäytymistä.

– En tiedä miksi olen elänyt näin vanhaksi. Mutta se todennäköisesti on vaikuttanut asiaan, etten ole harrastanut seksiä enää yli 75 vuoteen, Chan Chi arvelee.

Ruoka vanhukselle maistuu edelleen erittäin hyvin. Se ei ole ihme, sillä mies oli ammatiltaan kokki. Hän kehuu aina syöneensä terveellisesti. Se kuitenkin on yllättävää, että 107-vuotias polttaa edelleen tupakkaa.

– Mutta nyt haluan lopettaa tupakoinnin. Ehkä hallituksen pitäisi kieltää tupakan myyminen, niin minäkin voisin päästä sauhuttelusta eroon.

Koti-ikävä ajoi Ferrari-kuskin ylinopeuteen

Ylinopeuden takia pysäytetty italialaismies kertoi Ranskan poliisille halunneensa vain päästä mahdollisimman nopeasti kotiin. Koti-ikävä taisi olla melkoinen, sillä italialainen oli ehtinyt kiihdyttää Ferrarinsa 239 kilometriin tunnissa.

Kun tiepätkän suurin sallittu nopeus on 120 kilometriä tunnissa, ei poliiseille jäänyt muuta vaihtoehtoa kuin ottaa italialaiselta ajokortti pois, antaa 750 euron sakot ja määrätä mies saapumaan Ranskaan maaliskuussa oikeuden kuultavaksi.

Miehen matka kohti Italiaa sai jatkua, mutta rattiin hyppäsi siihen asti pelkääjänpaikalla istunut kaveri.

Vielä italialaistakin kovempaa vauhtia piti marraskuussa muuan kuwaitilainen opiskelija. Ranskalaispoliisit mittasivat hänen autonsa vauhdiksi 255 kilometriä tunnissa.

STT

Päivän lehti

26.1.2020