Uutiset

81-vuotias pyöräili varkaan kumoon

Rikollinen voi jäädä kiinni hämmästyttävillä tavoilla. Hollantilainen myymälävaras saatiin kiinni, kun 81-vuotias pappa ajoi polkupyörällä voron kumoon tämän juostessa karkuun rikospaikalta.

Iäkäs lain puolustaja iski Haagin kaupungissa. Pappa huomasi tilaisuutensa tulleen, kun varas juoksi karkuun kadulla kaksi kaupan myyjää perässään.

Vanhus kiihdytti flllarinsa vauhtiin ja törmäsi kylmäverisesti pakenijaan. Kumpikin kaatui.

Pyöräilijä joutui urotekonsa jälkeen hoidattamaan kättään ja säärtään. Pääasia hänelle oli kuitenkin se, että 29-vuotias varas joutui pidätetyksi.

Soutumaajoukkue teki rajaloukkauksen

Valko-Venäjän soutumaajoukkueella kulkee tosi kovaa. Näin voi päätellä siitä, että maajoukkue tuli tehneeksi innokkaasti treenatessaan rajaloukkauksen.

Ukrainan rajavartijat pidättivät tiistaina Valko-Venäjän soutumaajoukkueen, kun se eksyi kahdeksalla veneellä rajan yli Ukrainan vesialueelle. Kiinni otettiin yhteensä kymmenen soutajaa.

Hieman hämärää asiassa on jopa se, minkä maan puolelta soutajat Ukrainaan eksyivät. Valkovenäläiset olivat harjoittelemassa Transdnestrian alueella. Tämä entiseen Neuvostoliitoon kuulunut alue on eronnut Moldovasta, mutta se ei ole saanut virallista itsenäisyyttä.

Jääkarhun pentu Berliinin maskottina

Emonsa hylkäämästä jääkarhun pennusta on tullut käytännössä Berliinin maskotti. Kolme kuukautta vanha pikkukarhu Knut asustelee Berliinin eläintarhassa.

Knut ampaisi taas otsikoihin, kun eläintarha kieltäytyi antamasta pennun kuolla. Jotkut eläinsuojelijat ovat vaatineet pennun hoidon lopettamista sillä perusteella, että se tottuu ihmisten hoivaan liiaksi.

– Tuollainen väite on täyttä roskaa, tyrmäsi eläintarhan edustaja.

Aivan tavalliseksi jääkarhuksi Knut tuskin kasvaa. Pennun hoitaja on nimittäin ottanut tavaksi laulaa karhulle Elvis Presleyn biisejä.

STT

Päivän lehti

31.5.2020