fbpx
Uutiset

AAH:lla neljän mitalin päivä

Rulla-ampumahiihdon SM-kilpailut jatkuivat Kontiolahdella normaalimatkoilla. AAH:n nuori joukkue jatkoi hyviä suorituksia ja päivän saldona oli neljä SM-mitalia.

N21-sarjassa lauantaina pikamatkan mestaruuden voittanut Auli Kiskola jätti 12,5 km:n normaalimatkan väliin pienen kurkkukivun vuoksi, mutta Erika Jänkä paikkasi tilanteen hienosti ja hyvän ammunnan (1+0+0+2) siivittämänä otti selvän voiton ennen Joutsan Pommin Suvi Minkkistä.

N16-sarjassa Maija ja Jenni Keränen nappasivat eilisen pikamatkan kaksoisvoiton jatkoksi hopeaa ja pronssia. Kontiolahden Urheilijoiden kaksi sakkoa ampunut Meeri Silvasti voitti 7 km:n matkalla Maijaa 1.17. ja asehäiriöstä kärsinyttä Jenniä 2.02.. Maija ampui kahdelta makuupaikalta ja yhdeltä pystypaikalta yhteensä kolme (2+1+0) ja Jenni neljä (0+2+2) sakkoa.

AAH:n neljännen mitalin nappasi Kaisa Keränen N15-sarjassa. Hän ampui kolmelta makuupaikalta yhden sakon (0+1+0) ja hävisi 6 km:n matkalla samat sakot ampuneelle Kontiolahden Nenna Lukkariselle 23 sekuntia.

Asiasanat

Menot