fbpx
Uutiset

AAH:lle mestaruuksia Kontiolahdella

Ahveniston Ampumahiihtäjien pieni mutta iskukykyinen rulla-ampumahiihtojoukkue menestyi mainiosti Kontiolahdella viikonloppuna käytävien SM-kisojen avauspäivänä. Lauantain pikamatkalla AAH:n Auli Kiskola nappasi voiton N21-sarjan 7,5 kilometrillä ammuttuaan makuun puhtaasti ja kierrettyään pystyn jälkeen kaksi sakkokierrosta. Sarjan kakkonen oli Kiskolle 48 sekuntia hävinnyt Joutsan Pommin Suvi Minkkinen.

Vuokatin urheilulukiossa koulunsa juuri aloittaneet Maija ja Jenni Keränen ottivat selvän kaksoisvoiton N16-sarjan 5 kilometrillä. Maijan ammunta kulki mallikkaasti. Makuulta tuli nollat ja pystyn jälkeen Maija kiersi yhden sakkokierroksen. Jenninkin makuu oli puhdas, mutta pystystä tuli kolme sakkokierrosta. Lopputuloksissa Maija oli siskoaan 1.07 nopeampi ja olisi voittanut ajallaan selvästi myös vuotta vanhempien sarjan.

AAH:n Roope Nyström onnistui myös hyvin M16-sarjan 6 kilometrillä. Hän oli lopputuloksissa neljäs. Nyström ampui sakot 1+3 ja hävisi mitalin noin puolella minuutilla yhden sakon vähemmän ampuneelle Puijon Hiihtoseuran Akseli Loikkaselle.

SM-kisat jatkuvat sunnuntaina normaalimatkoilla.

Asiasanat

Menot