Uutiset

AAH:n mitalisade …jatkui SM-kisoissa

Ahveniston Ampumahiihtäjät jatkoi hyviä esityksiään myös takaa-ajoissa Kontiolahdella käydyissä rulla-ampumahiihdon SM-kisoissa. AAH:n joukkue nappasi lauantain pikamatkojen tavoin kuusi SM-mitalia, joista kolme oli nyt kultaista.

M21-sarjassa AAH:n Atte Kiskola, Henri Lehtomaa ja Erik Sinkko nappasivat kolmoisvoiton. Kiskola kirkasti lauantain hopean takaa-ajon kullaksi hiihtämällä hyvin ja ampumalla kaikkiaan kuusi sakkoa neljältä ampumapaikalta. Pikamatkan voittaja Henri Lehtomaa oli toinen ammuttuaan myös kuusi sakkoa. Erik Sinkko ampui 1+0+1+0 sakot ja sai pronssia.

Erika Jänkä nousi pikamatkan jälkeiseltä kakkossijalta voittoon N19-sarjassa ammuttuaan hienon sarjan 1+0+1+0. Auli Kiskola täydensi samassa sarjassa AAH:n menestystä kakkossijalla.

Tuplavoittajaksi hiihti ja ampui Jessika Rolig, joka lauantain pikamatkan jatkoksi nappasi kultaa N17-sarjan takaa-ajossa. Sunnuntain kisassa Jessika ampui kaikilta ampumapaikoiltaan yhden sakkolenkin.

Miesten sarjassa Matti Hakala oli viides ammuttuaan sakot 2+2+1+3, ja Mikael Koivunen kahdeksas 0+1+2+1 ammunnalla. N15-sarjassa Keräsen sisaruksista Maija oli viides ja Jenni seitsemäs. (HäSa)

Asiasanat

Päivän lehti

20.1.2020