Uutiset

AAH:n nelikko cup-kisoihin

Ahveniston Ampumahiihtäjät on hyvin edustettuna Suomen maajoukkueissa ensi viikonlopun kansainvälisissä cup-kisoissa.

Matti Hakala jatkaa maailman cupin toiseen osakilpailuun Itävallan Hochfilzeniin, jossa ohjelmassa on perjantaina pikamatka, lauantaina takaa-ajokilpailu ja sunnuntaina viesti. Hakalan, Olli Hiidensalon ja Tuomas Grönmanin lisäksi miehiin nimettiin Mikko Loukkaanhuhta.

Östersundin avausosakilpailussa Hakala oli kuudella sakolla 93:s 20 kilometrin normaalimatkalla ja neljällä sakkokierroksella 82:s pikamatkalla, jossa eroa 60 joukkoon jäi vajaa minuutti.

– Uskoa parempaan on. Keskittyminen on pikakisaan ja tavoitteena pääsy takaa-ajoon. Pientä jumppaa ja herkistelyä, niin toivottavasti saa itsestään paremmin irti ja hiihto olisi rennompaa, Hakala sanoi.

Mikael Koivunen, Auli Kiskola ja Jessika Rolig ovat mukana IBU-cupissa Italian Ridnaussa, josta matka jatkuu Saksan Obertilliachiin.

Koivunen oli mukana jo avausosakilpailussa Ruotsin Idressä, jossa sijoitukset olivat pikamatkalla 83:s ja 91:s. Kiskola ja Rolig avaavat kansainvälisen kautensa.

– Hyvillä mielin lähden kisaamaan ja tekemään parhaani. Tänään tiistaina matkustettiin Ridnauhun. Kisat käydään korkealla ja minulla on vasta yksi kisa alla, joten vielä ei ole suurempia tulostavoitteita, Kiskola kertoi. HäSa

Asiasanat