fbpx
Uutiset

Aarnisalo kahmi tänä syksynä mitaleita

Hattulalainen Simo-Pekka Aarnisalo, 52, ei ole hikoillut turhaan lenkkipoluilla. Vuodesta toiseen hyviä sijoituksia eri kestävyyslajeissa saavuttanut Aarnisalo urakoi tänä syksynä kuusi mitalia SM-kisoissa. Palautumiseen ei juurikaan jäänyt aikaa, sillä mies kartutti mitalikokoelmaansa maantiejuoksussa, ampumajuoksussa ja rullahiihdossa kolmen viikon aikana.

Aarnisalo avasi mitalitilinsä elokuun lopulla Tampereella käydyissä aikuisurheiluliiton SM-kisoissa. M50-sarjan joukkuekisassa hän ylsi hopealle Tarmon joukkueessa yhdessä Eero Hämäläisen ja Leo Kallion kanssa. 10 kilometrin henkilökohtaisessa kisassa Aarnisalo oli kahdeksas.

Ampumajuoksun SM-kisoissa syyskuun alussa Hollolassa Aarnisalo ylsi kolmeen mitaliin. Hopeaa hän sai M50-sarjan pikakisassa ja normaalimatkalla. Ahveniston Ampumahiihtäjien väreissä Aarnisalo juoksi ja ampui lisäksi pronssia 120-sarjan joukkuekisassa. AAH:n triossa olivat mukana Aarnisalon lisäksi Mika Hakala ja Arto Hakala.

– Hollolan pikakisassa ylsin kesän parhaaseen esitykseeni. Makuun ammuin nollille ja pystystä meni vain laukaus ohi. Hävisin mestaruuden Tuusulan Ari-Pekka Laineelle vain 7,5 sekunnilla, Aarnisalo muistelee.

Myös sileän rullahiihto on sujunut Aarinsalolla hyvin. Aikuisurheiluliiton SM-kisoissa hän lykki kahdella matkalla pronssia. Nokialla syyskuun 11. päivänä hiihdetyissä kisoissa, tällä kertaa Hämeenlinnan Hiihtoseuraa edustanut urheilija nousi palkintopallille M50-sarjan sprintissä (300 metriä) ja 7,2 kilometrin yhteislähdössä.

– En ole milloinkaan yltänyt näin ehjään esitykseen, ja vielä näin lyhyellä aikavälillä. Toivottavasti myös talvikausi sujuu hyvin ehjän kesän jälkeen, Aarnisalo toivoo.

Asiasanat

Menot