Uutiset

Ahervo ja Hakala maajoukkueen naiskaksikko

Hämeenlinnan Hiihtoseura on näkyvästi esillä naisten maajoukkuevalinnoissa, jotka julkistettiin Skandinavia-cupin avausosakilpailuun Sjusjöeniin 14.–16. joulukuuta.

Suomi lähettää Norjaan kuuden hiihtäjän maajoukkueryhmän ja molemmat nimetyt naishiihtäjät, Laura Ahervo ja Maija Hakala, ovat hämeenlinnalaisseurasta.

Miehiä nimettiin neljä: Kari Varis, Jussi Simula, Tero Similä ja Ari Luusua. Lisäksi Suomi lähettää kisoihin seitsemän urheilijan B-maajoukkueen.

Viime viikonloppuna Ahervo ja Hakala hiihtivät Rukalla maailmancupin osakilpailussa. A-maajoukkueeseen kuuluva Ahervo oli mukana myös Jällivaarassa maailmancupin avauksessa, jossa hän hiihti viestissä.

Skandinavia-cup on maailmancupista seuraavaa tasoa ja se sisältää tällä kaudella viisi osakilpailua. Päätöstapahtuma on Inarissa helmikuun lopussa ja välissä kilpaillaan Ruotsin, Latvian ja Viron osakilpailut.

Norjassa kolmen päivän aikana ohjelmassa ovat vapaan tyylin normaalimatkat (N10/M15km), sprintit vapaalla tyylillä sekä yhteislähtönä perinteisen tyylin matkat (N15/M30km). (HäSa)

 

Asiasanat

Päivän lehti

23.9.2020

Fingerpori

comic