fbpx
Uutiset

Ahon, Teräväisen ja Hurricanesin lento NHL:ssä jatkui

Carolina Hurricanes on aloittanut NHL-kauden paremmin kuin kertaakaan sen jälkeen kun joukkue siirtyi Pohjois-Carolinaan Hartfordista vuonna 1997. Hurricanes kaatoi kauden neljännessä ottelussaan Vancouver Canucksin maalein 5-3 ja on nyt ottanut sarjapisteitä neljästä ensimmäisestä ottelustaan.

Sebastian Aho laukoi kauden toisen maalinsa ja syötti yhden, kun taas Teuvo Teräväiselle kirjattiin kaksi syöttöpistettä. Aho vei Hurricanesin 3-1-johtoon, kun Micheal Ferland seurasi omaa laukaustaan ja syötti Aholle maalintekopaikkaan.

– Ferland on iso kaveri. Hän luo paljon tilaa jäällä. Hän pystyy luomaan tilanteita. Hän on paljon taitavampi kuin ihmiset luulevat, Aho kehui Ferlandia NHL:n nettisivuilla.

Carolinan pelaajista seitsemän on kerännyt vähintään neljä tehopistettä kauden neljässä ensimmäisessä ottelussa. Ahon pistesaldo neljän pelin jälkeen on 2+4.

Aho löysi Hurricanesin vahvan alkukauden selityksen pelin pienistä yksityiskohdista.

– Se ei ollut paras pelimme, mutta teemme töitä toistemme eteen. Pienet yksityiskohdat (ratkaisevat), taistelemme ja tsemppaamme takaisin puolustukseen saadaksemme voiton, Aho sanoi.

Carolina lähtee seuraavaksi kolmen vieraspelin reissulle.

– Sitä tavallista. Tehdään työmme ja ollaan valmiina, Aho sanoi.

Toronto Maple Leafsin Kasperi Kapanen antoi kaksi maalisyöttöä, kun Toronto kukisti Dallas Starsin 7-4. Dallasin puolustajat Miro Heiskanen ja Esa Lindell kirjasivat kumpikin yhden syöttöpisteen.

Auston Matthewsista tuli Maple Leafsin seurahistorian ensimmäinen pelaaja, joka on onnistunut maalinteossa kauden neljässä ensimmäisessä ottelussa. Matthews latoi kaksi maalia Dallasin verkkoon ja nosti saldokseen neljän pelin jälkeen 7+3.

Dallasin Tyler Seguin kirjautti ottelussa neljä tehopistettä ja Aleksandr Radulov kolme.


https://www.nhl.com/news/vancouver-canucks-carolina-hurricanes-game-recap/c-300791452

Asiasanat

Menot