Uutiset

"Ai niin, piti ryöstön jälkeen paetakin..."

Texasin Austinin seudun poliisilla on ollut harvinaisen helppo tehtävä pankkiryöstäjän kiinni ottamisessa. Ryöstäjä nimittäin unohti paeta paikalta: voro jäi lukemaan lehteä pankin sohvalle vaadittuaan rahat kassalta.

Outo välikohtaus näyteltiin Round Rockin esikaupunkialueella. Kun ryöstäjä oli saanut rahansa, hän jäi istuskelemaan pankkisaliin ja kaikki muut ihmiset evakuoitiin paikalta.

Poliisi pidätti 61-vuotiaan rosmon piakkoin pankin sohvalta.

Pidätetty nappasi poliisiauton

Passitustaan pidätysselliin odottanut nainen pakeni paikalta hänet pidätettäneen poliisin virka-autolla. Vieläkin kummallisemman Floridassa tapahtuneesta paosta tekee se, että nainen oli käsiraudoissa.

Tapaukseen ei liittynyt sen kummempaa dramatiikkaa. Poliisi astui ulos virka-autosta ja käski pidättämänsä naisen odottaa kiltisti autossa. Nainen totteli määräystä, mutta kukaan ei käskenyt häntä olemaan siirtymättä kuskin paikalle ja kaasuttelemasta tiehensä.

Nainen ei ajanut kovin pitkälle, kun hän hylkäsi auton ja jatkoi pakoaan juosten. Poliisi nappasi naisen pian kiinni. Nainen nettosi pakomatkastaan ainoastaan pari lisäsyytettä.

Mies vuokrasi auton… ja pytonin

Kun kentuckylainen Dan McBride seuraavan kerran vuokraa auton, hän todennäköisesti tarkastaa ennen matkalle lähtöä muutakin kuin jarrujen toimivuuden.

McBriden ollessa ystävänsä kanssa lähdössä vuokraamallaan autolla Paducahin baseballturnauksesta, hän näki autossa käärmeen. Hän ajatteli kyseessä olevan niin sanotun käytännön pilan. Joku oli vain sujauttanut pilailumielessä kumikäärmeen auton. McBride jopa tuttavallisesti taputti ”kumikäärmettä”.

Mutta kun McBride kaasutti auton vinhaan vauhtiin, käärme heräsi ja nosti päätään. McBride painoi jarrut pohjan ja alkoi yrittää ulos autosta. Pienten vaikeuksien jälkeen hän ja hänen ystävänsä myös pääsivät ulos nelipyöräisestä ilman käärmeen tuottamia vammoja.

Käärme siepattiin välikohtauksen jälkeen talteen. Kiemurtelijan omistajan henkilöllisyyskin selvisi nopeasti.

STT

Uusimmat