fbpx
Uutiset

Äidin kauhea ilouutinen

Kalifornialainen nainen on saanut ilouutisen harvinaisen kauhealla tavalla. Naisen poika soitti hänelle päivän sen jälkeen kun poika oli julistettu kuolleeksi.

– Kun hän soitti minulle, luulin puhuvani aaveelle, Verna McCowan haukkoi henkeään.

Kuolleeksi luultu Anthony Sheppard sai itse tietää sekaannuksesta, kun hän meni tapaamaan ystäviään ja nämä lukivat juuri itkien lehdestä hänen kuolinilmoitustaan.

Syypää traagiseen sekaannuksen oli Oaklandin poliisi. Poliisit erehtyivät, koska he löysivät ruumiin taskusta Sheppardin henkilöllisyystodistuksen.

Murhan uhri tunnistettiin myöhemmin 26-vuotiaaksi oaklandilaiseksi mieheksi.

Sheppard kertoi kadottaneensa nyt löytyneen henkilökorttinsa useita vuosia sitten.

STT

Moon Unit Zappa erikoisin julkkiksen lapsen nimi

Moon Unit Zappa sai kyseenalaisen kunnian sijoittua ykköseksi listalla, johon on rankattu julkkisten lasten eriskummallisimmat nimet. Julkkujen jälkeläisten nimet pistettiin outousjärjestykseen nettiäänestyksessä.

Edesmenneen Frank Zappan toinenkin lapsi, Dweezil, ylti kummallisuuden Top 10:een eli listan sijalle seitsemän. Sen sijaan Zappan kaksi muuta lasta, Ahmed Emuukha Rodan ja Diva Muffin jäivät vaille sijoitusta.

Hopeasijalle merkillisten nimien kisassa kipusi Coldplay-yhtyeen solistin Chris Martinin ja filmitähti Gwyneth Paltrow’n tytär Apple. Kolmostilan vei texasilaisen laulajan Sharon Spiterin tytär Misty Kyd.

Hyviä sijoituksia napsivat myös Blur-yhtyeen basistin Alex Jamesin poika Geronimo sekä superstara David Bowien jälkikasvu Zowie Bowie.

Kun Kuuyksikkö Zappan isältä kysyttiin, miksi hän antoi lapsilleen niin oudot nimet, Frankin kerrotaan vastanneen lakonisesti “koska halusin”.

Kummallisten nimien nettikyselyyn otti osaa yhteensä 2 300 äänestäjää.

STT

Menot