fbpx
Uutiset

Aina Groupin osakkeita ostetaan tarjouskirjeillä

Aina Groupin osakkeita hankitaan osakkaille postitetuilla tarjouskirjeillä. Lakiasiantoimisto Asiakasturva Oy tarjoaa yhtiön kaikista osakkeista suunnilleen samaa hintaa kuin A-osakkeilla on käyty kauppaa Privanetin palvelussa.

Asiakasturva on vuosia hankkinut Aina Group Oyj:n osakkeita lehti-ilmoituksilla ja kirjeillä. Yhtiö on aikaisemmin ilmoittanut ostavansa osakkeita asiakkaidensa toimeksiannosta. Nyt toimitusjohtaja Timo Rautanen sanoo yhtiön ostavan osakkeet itselleen.

– Ostamme vain parisataa osaketta, Rautanen kertoo.

Aina Groupin omistajille tarjotaan erottelematta osakesarjaa 830 euron kappalehintaa osakkeista. Privanetissä viimeinen ostotarjous A-osakkeesta oli maanantaina 810 euroa. Viimeinen myyntitarjous oli 850 euroa.

Aina Groupilla on myös K-osakkeita, joilla on enemmän äänivaltaa kuin A-osakkeilla. K-osakkeista on yleensä maksettu enemmän kuin A-osakkeista, mutta niille ei julkaista kurssia Privanetissä.

– Aina Group on jatkuvasti yksi vaihdetuimmista osakkeistamme. Ostajia osakkeella on enemmän kuin myyjiä, Privanetin päämeklari Teemu Kauppinen kertoo.(HäSa)

Menot

Uusimmat