fbpx
Uutiset

Ainakin kolme ihmistä on loukkaantunut puukotuksessa Hollannin Haagissa – Poliisi etsii epäiltyä

Useita ihmisiä puukotettiin perjantaina ostosalueella Haagissa. Alueella liikkui paljon ihmisiä Black Friday -päivän takia.
Useita ihmisiä loukkaantui Hollannin Haagissa tapahtuneessa puukotuksessa perjantai-iltana. Kuva: SEM VAN DER WAL
Useita ihmisiä loukkaantui Hollannin Haagissa tapahtuneessa puukotuksessa perjantai-iltana. Kuva: SEM VAN DER WAL

Ainakin kolme ihmistä on loukkaantunut puukotuksessa Haagin pääostoskadulla Hollannissa perjantai-iltana, kertoi Hollannin poliisi.

Deutsche Wellen mukaan hyökkäys tapahtui joko tavaratalossa tai sen läheisyydessä Grote Marstraatin ostosalueella kaupungin keskustassa. Kyseessä on yksi kaupungin tärkeimmistä ostosalueista, jossa liikkui perjantaina tavallista enemmän ihmisiä Black Friday -alennusmyyntien takia. Sosiaalisen median kuvissa näkyy pelastushenkilökuntaa ostoksilla olleiden ihmisten joukossa.

Puukotus tapahtui Deutsche Wellen mukaan The Hudson’s Bay -tavaratalossa. Henkilökunta kertoi medialle voivansa vahvistaa ainoastaan sen, ettei kukaan tavaratalon henkilökunnasta ollut osallisena tapahtuneessa.

Poliisi etsii noin 45–50-vuotiasta mieshenkilöä, joka on pukeutunut harmaaseen verryttelyasuun ja huiviin. Hänen uskotaan olevan hyökkäyksen takana.

Poliisi on pyytänyt silminnäkijöitä sekä niitä, joilla on tapahtuneesta kuvamateriaalia, ottamaan yhteyttä poliisiin.

Uhrien tilasta tai tekijän motiivista ei ole toistaiseksi tarkempaa tietoa. Poliisin tiedottaja Marije Kuiper kertoi uutistoimisto AP:lle, että ei ole tiedossa, oliko puukotus terroriteko.

Juttua päivitetty 29.11.2019 klo 22.40. Lisätty uusia tietoja.

Menot