Uutiset

Aito yrittäjätapaaminen

Arvoisa Katleena Kortesuo, kiitos palautteesta koskien Hämeen Mafia -tapahtumaa

”Sukukokoukseen” on viikon markkinoinnin jälkeen lähdössä jo 104 yritystä ja lähes 200 henkilöä seudultamme. www.hameenmafia.net sivuilta käyvät ilmi kaikkien niiden yritysten nimet jotka ovat jo mukana.

Selkeästi tällaiselle yrityssensseille on siis tilaus. Kuten verkkosivuilla kerrotaankin Hameen Mafia ei ole sitoutunut mihinkään järjestöön, poliittiseen toimintaan, tahi ei myöskään rikolliseen toimintaan.

Tapahtuman järjestäjät eivät halua siis profiloitua kehenkään yksittäiseen yritykseen/toimijaan ja siksi kerrommekin, että ”Sukukokouksen” järjestävät Hämeenlinnan seudun yritykset ja toimijat yhdessä.

On totta, että 100 euroa on monelle pienyrittäjälle suuri summa, mutta hinta on pystytty lähtijälle kuitenkin pitämään kohtuullisena, koska suuren ostan tilaisuuden ohjelmasta ja siihen liittyvistä järjestelykuluista vastaavat sponsorit, jotka yhdessä rintamassa kannustavat toimintaan.

Pääsponsoreina ovat Hämeenlinnan seudun pankit ja vakuutusyhtiöt. Tässä yhteydessä syvä kumarrus sponsoreille ja yhteistyökummpaneille.

Ari Räsänen

yritysasiamies

Kehittämiskeskus Oy Häme

Päivän lehti

25.5.2020