fbpx
Uutiset

Ajan peruuttamisesta

Nimimerkin Jari 75 yleisöosastokirjoituksessa 30.1.2006 kerrottiin vaikeudesta ilmoittaa ajanvarauksen peruuntumisesta Kanta-Hämeen keskussairaalan mielenterveysyksikköön.

Tapahtumien yksityiskohdat eivät ole tiedossani. Kirjoituksen perusteella näyttäisi kyseessä olleen informaatiokatkos taikka inhimillinen väärinkäsitys KHKS:n psykiatrian henkilökunnan taholta. Pahoittelen tapahtunutta.

KHKS Hämeenlinnan psykiatrian poliklinikan toimisto on avoinna ma-to klo 08.00-15.30 ja pe klo 08.00-15.00, puhelinnumero on 629 4015.

Toimistoon voi ottaa yhteyttä ajanvarauksiin liittyvissä käytännön asioissa ja sitä kautta voi jättää sanaa psykiatrian poliklinikan työntekijöille. Toimiston ollessa suljettuna ei oikein toimivaa psykiatrian poliklinikalle osoitettujen viestien jättämismahdollisuutta tällä hetkellä ole.

Poliklinikka-ajoista on kova kysyntä. Sen vuoksi on julkisen kiitoksen arvoinen asia, että nimimerkki Jari 75 halusi ilmoittaa ennakkoon peruuttavansa sovitun ajanvarauksen, vieläpä niin että hän toivoi jonkun toisen potilaan saavan kyseisen vastaanottoajan. Kiitos siitä.

Satu Rautajoki

osastonylilääkäri

KHKS psykiatrian pkl

Hämeenlinna

Menot