Uutiset

Ali G oli aiheuttaa mellakan

Brittikoomikko Ali G jaksaa koetella ihmisten sietokykyä. Ali G eli Sasha Baron Cohen oli aiheuttaa mellakan Yhdysvalloissa, kun hän oli ujuttautunut laulamaan jenkkien kansallislaulun rodeokisoissa.

Rodeoväki sai kuulla vahvistimista Ali G:n sivupersoonan, kazakstanilaisen Boraq Sagdijevin perin persoonallisen tulkinnan. Isänmaalliset jenkit polttivat päreensä täysin. Mellakkahan siitä oli syntyä.

Omituinen välikohtaus koettiin rodeokisassa, joka järjestettiin Pohjois-Carolinan Roanokessa. Ali G oli paikalla kuvaamassa Da Ali G Show’taan.

STT-Reuters

Kännykkävapaa ravintola

Kännykkäpuheluista vapaat alueet voivat olla muodostumassa kilpailuvalteiksi. Esimerkiksi joihinkin junanvaunuihin on ilmaantumassa kännypuheluiden kieltoja.

Portugalissa alan airueena toimii ravintola, joka on kieltänyt matkapuhelinten käytön tiloissaan. Guimaraesissa oleva ravintola muutti linjaansa sen jälkeen, kun eräs asiakas oli soittanut ruokailun ohessa perin kiusallisen puhelun.

Miesasiakas soitti mitä ilmeisimmin naisystävälleen, sillä hän innostui hyvinkin intiimiin sanailuun.

– Mies unohti puhelun mittaan täysin, että hän oli muiden ihmisten keskellä ravintolassa. Kaikki joutuivat kuulemaan puhelun, jota voin kuvailla vain hyvin sensuaaliseksi, puhkuu ravintolan omistaja Carlos Fernandes.

Ravintola päätti heti tämän jälkeen pyytää asiakkaita jättämään kännykkänsä narikkaan tai katkaisemaan niistä virran. Hätätapausten varalta kännykän saa pitää päällä äänettömänä niin, että se ilmoittaa puhelusta värinällä.

STT-Reuters

Leivänpaahdinten valio

Kaikkea se japanilainen keksii. Nyt Nousevan Auringon saarella on esitelty leivänpaahdin, joka kuumentaa leivän vain osasekunnissa sen jälkeen, kun paahdin on halkaissut leipäviipaleen.

Asiantuntijoiden mukaan leivän maku ja rakenne saadaan näin optimaaliseksi.

– Koska leipä halkaistaan vasta juuri ennen paahtamista, pääset nauttimaan hienosta mausta, lupaa Super Toasteria valmistava firma Neutral.

Super Toaster ei sentään hoida aivan kaikkea. Apehtija joutuu itse yhä voitelemaan leipänsä.

STT-AFP

Music TV:n gay-kanava vasta kesällä

Music Television on lykännyt homoseksuaaleille suunnatun Logo-kanavansa lanseerausta. Kanavan oli määrä aloittaa helmikuussa, mutta hanketta lykättiin kesäkuuhun.

MTV ilmoittaa viivästyksen syyksi sen, että kanavan antia halutaan vielä hioa ja monipuolistaa. Lisäksi Logon neuvottelut median jakelukanavien kanssa ovat vielä kesken.

Logo-kaapelikanavan odotetaan löytävän heti alussa 10 miljoonaa tilaajaa.

MTV:n gay-kanava on jo ehtinyt varata ensioikeuden minisarja Angels in American uusintalähetyksiin.

STT

Päivän lehti

11.8.2020